Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiakhoz szól a kérdés. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakhoz szól a kérdés. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel már 3 randin is túl vagyunk, nagyon kedves, intelligens, azonos az érdeklődésünk, nagyon jókat nevettünk, már az első csók is megvolt, ami szintén isteni volt. A probléma a következő: a legutóbbi randin megláttam egy pillanatra hogy szőrös a hónalja, nejlonharisnya volt rajta, így megnéztem, hogy a lába is az-e, és az volt. Eddig nem tűnt fel, mert hosszú nadrág volt rajta az első 2 találkozón, most viszont jobban kiöltözött, mert étterembe mentünk.

Nem tudom hogy hozzam fel neki a dolgot, vagy hogy felhozzam-e egyáltalán. Még sosem volt szőrös barátnőm, nem tudom, hogy hogy működnének a dolgok az ágyban. Ti mit tennétek?

2020. okt. 5. 20:55
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Hmm, hát ha arra kerül a sor szerintem nyugodtan kérdezz rá.
2020. okt. 7. 21:09
 42/44 anonim ***** válasza:
Kérdező!!! Mivel te vagy a pasi,könnyebb dolgod van. Villants te is hónaljat.;) Szerintem a "csupasz""csupaszvérből egyértelműen csupasz nőt kedvel.
2020. okt. 9. 17:25
 43/44 anonim ***** válasza:
77%

Ne tök mindegy, az embert szereted meg, nem a szört...

Nagyobb problémátok ne legyen

2020. okt. 9. 17:49
 44/44 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar,volt szőrös barátnőm.
2020. okt. 21. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!