Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérdés. Mit tennétek a helyemben?
Van egy lány, akivel már 3 randin is túl vagyunk, nagyon kedves, intelligens, azonos az érdeklődésünk, nagyon jókat nevettünk, már az első csók is megvolt, ami szintén isteni volt. A probléma a következő: a legutóbbi randin megláttam egy pillanatra hogy szőrös a hónalja, nejlonharisnya volt rajta, így megnéztem, hogy a lába is az-e, és az volt. Eddig nem tűnt fel, mert hosszú nadrág volt rajta az első 2 találkozón, most viszont jobban kiöltözött, mert étterembe mentünk.
Nem tudom hogy hozzam fel neki a dolgot, vagy hogy felhozzam-e egyáltalán. Még sosem volt szőrös barátnőm, nem tudom, hogy hogy működnének a dolgok az ágyban. Ti mit tennétek?
Vàgod, h a legtöbb csaj a pandémia miatt nem feltétlen borotvàlkozik mindenütt?
Hozd fel neki, ha ennyire zavar.
Max hülyének néz.
Bár nem vagyok férfi, de azért engedd meg, hogy írjak. Tudod mi lányok rüheljük a gyanta, epilàtor okozta szenvedéseket. Nektek férfiaknak könnyű. A borotva még elmegy, de tudod jó nagy nyűg, hogy mindig selymes babapopsi legyél mindenhol. Szerintem minden nő társam nevében mondhatom, hogy olykor megesik hogy semmi kedvünk szőrteleníteni, főleg ha tudjuk hogy nem fog látszani. Oké a ti esetetek, hogy picit láttád a szőrt az nem általános, de lehet úgy volt vele a lány, hogy most még úgy se lesz semmi, nem fog látszani. Aztán véletlenül mégis, de hidd el ha többre kerülne sor készülne és nem lenne szőrös. Nagy randi esték előtt mindenki szokott készülni, de ha nem muszáj nem kínozzuk magunkat feleslegesen.
Amúgy az is előfordulhat, hogy csak gyantàt használ a lány, és ahhoz mindig hagyni kell kicsit nőni a szőrt, hogy megtudjon tapadni. Aztán lehet pont ma már le fogja szedni, mert elég hosszú. Szóval érted, nem kell egyből igénytelen, szőrös nőnek elkönyvelni.
Nehéz dolog nőnek lenni, sok fájdalommal jár, ne írd le egyből szegényt.
2# nem hiszem, hogy tisztában vagy a pandémia szó jelentésével.
Még egyáltalán nincs az.
Az 5-el teljes mértékben egyet értek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!