Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiakhoz szól a kérdés. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakhoz szól a kérdés. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel már 3 randin is túl vagyunk, nagyon kedves, intelligens, azonos az érdeklődésünk, nagyon jókat nevettünk, már az első csók is megvolt, ami szintén isteni volt. A probléma a következő: a legutóbbi randin megláttam egy pillanatra hogy szőrös a hónalja, nejlonharisnya volt rajta, így megnéztem, hogy a lába is az-e, és az volt. Eddig nem tűnt fel, mert hosszú nadrág volt rajta az első 2 találkozón, most viszont jobban kiöltözött, mert étterembe mentünk.

Nem tudom hogy hozzam fel neki a dolgot, vagy hogy felhozzam-e egyáltalán. Még sosem volt szőrös barátnőm, nem tudom, hogy hogy működnének a dolgok az ágyban. Ti mit tennétek?

2020. okt. 5. 20:55
1 2 3 4 5
 31/44 FoxtrotLidérc ***** válasza:
77%
Addig nem zavar ameddig nem nő szívem szép hölgyén akkora szőr, mint amekkora az enyém. :D A másik fele, hogy igazán nem lehet neki megmondani anélkül, hogy sértődés legyen belőle. Esetleg, ha már szóba kerül az egymásnál "ott nem alvás", meg a preferenciák, akkor finoman elmondhatod, hogy nem nagyon szereted a szőrös lányokat. Még ez tűnik a legszofisztikáltabb megoldásnak...
2020. okt. 5. 23:54
 32/44 anonim ***** válasza:
15%
Add meg a nő elérhetőségét. Utána szívódj fel.
2020. okt. 6. 00:04
 33/44 anonim ***** válasza:
8%
Igénytelen nő.
2020. okt. 6. 01:02
 34/44 anonim ***** válasza:
71%

Na most,a szőr nem igénytelen,én mikor szingli vagyok és bejön az ősz/tél,sosem borotválkozom mert nem látja senki nyilván.

De ha esetleg kapcsolatban vagyok ebben az időszakban akkor szerintem egyértelmű a borotválkozás.

Nyáron/tavasszal mindig szőrtelenítek ha kapcsolatban vagyok ha nem,de ez más tészta.

Én tuti ha randira mennék nem mutatkoznék szőrösen.

Kegyetlen unalmas és irritáló dolog a szőrtelenítés,ebben részben egyet is értek az egyik válaszolóval de,hogy miért kell ilyen hisztit csapni miatta azt már nem tudom megérteni :D

Ennyire fáraszt?Ne borotváld/gyantázd le és kész.

Bár különben senki nem halt még bele

2020. okt. 6. 01:19
 35/44 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nem igenytelen a lányka, csak nem is gondolta volna, hogy be lesekedsz a blúzza alá.

Lehet hogy rég nem volt mar senkije, és ezért fölösleges a szenvedés.

Várd meg míg ágyba kerültök, és akkor meglátod mi a helyzet. Lehet hogy nyoma sem lesz a szőrnek. Ha igen, akkor mond a következöt:

"Jézusom. De nyönyörű a hónod alja. Soha nem szoktad szőrteleníteni? "

Ettől elolvad, mert dicséred Őt, másrészt meg elmondja az álláspontját ezzel kapcsolatban. A választól függően dönthetsz, hogy mi a te álláspontod.

2020. okt. 6. 16:08
 36/44 anonim ***** válasza:
33%
Bocsánat. Gyönyörű.
2020. okt. 6. 16:10
 37/44 anonim ***** válasza:
83%

6#, a szőr az emlősökön természetes. A büdös száj egészségügyi probléma, te fogyatékos.

Kérdező, te debil vagy?

2020. okt. 6. 19:21
 38/44 anonim ***** válasza:
84%

Harmadik randira (amikor már kezd alakúlni valami talán). Harisnyában ment.....lehet pont ő a szőrös test mellett voksol,így akarta megmutatni???

Kérdező egyáltalán figyelsz még?

2020. okt. 6. 21:13
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy milyen cuccban volt, hogy láttad a hónalját? Vállpántos ruhában, vagy valami ujjatlan ruhában? (Csak mert mostanában elég hűvös van, ezért csodálkozom, hogy láthattad).
2020. okt. 7. 12:12
 40/44 A kérdező kommentje:

Semmiképp nem gondolnám igénytelennek, viszont határozottan nem a 'két gyantázás között meghagyom' jellegű szőr volt.

Vállpántos ruha volt rajta, és egy kardigán, és amikor átnyúlt az asztal fölött, akkor lattam.

Egyébként azóta gondolkodtam ezen. Én őt nagyon szép nőnek látom, nagyon kedvelem, és talán így akkor sem fog zavarni a dolog ha közelebb kerülünk egymáshoz. Csak féltem attól, hogy mivel eddig nem volt ilyen nővel dolgom, nem fog tetszeni a férfiasságomnak ez, de rájöttem, hogy nem ettől függ, hogy vonzónak találom-e.

2020. okt. 7. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!