Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért vonzódnak izmosabb férfiakhoz jobban?
5 éve amióta elkezdtem sportolni (edzőterem és terepfutás) és 63 kg-ról 77 kg-ra izmosodtam 177 cm magassághoz. Azóta nők felfigyelnek rám, nyitottak ismerkedésre, korábban jórészt észre sem vettek.
Pedig annyira tudományosan és profin sem eddzek, eszek édességet is stb, és nem lettem komoly testépítő sem, valami kis formája lett a testemnek ennyi (vállak, bicepsz, szélesebb hát stb.)
Olyan fura hogy ennek a kis semmi változásnak ilyen hatása tud lenni ismerkedésre?
Én sosem hittem abban hogy számíthat a sportos külső de a valóság most megcáfolt.
# 2
Persze ez igaz lehet csak én arra számítottam volna hogy majd ha profi testépítő szinten lennék, annak volna ilyen hatása.
#4: a profi testepitok kinézete taszítja a legtöbb nőt. A legtöbb nőt a tonusos, mértékkel izmos test vonzza, amolyan atléta alkat.
A #2 voltam.
Nézd, pont úgy ahogy egy formás női test, úgy egy tónusos izmos férditest is általánosságban vonzó. Az izmosabb pasik szerintem valahol tudat alatt is több férfiasságot, biztonságot árasztanak egy nő felé. Egy atlag testalkatú vagy egy izmosabb férfi ilyen szempontból férfiasabb hatást kelt mint egy nagyon vézna vagy durván elhízott. Persze ez ízlés dolga.
Egészséget, erőt, biztonságot sugároz. És mégegyszer mondom, sok esetben esztétikus. Ennyi.:)
Evolúció. Mert ő fogja nekünk elejteni a legnagyobb mamutot😄
Mondjuk én nyilván egy mutáns vagyok, mert nem bírom a túl izmos pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!