Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők miért vonzódnak izmosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért vonzódnak izmosabb férfiakhoz jobban?

Figyelt kérdés

5 éve amióta elkezdtem sportolni (edzőterem és terepfutás) és 63 kg-ról 77 kg-ra izmosodtam 177 cm magassághoz. Azóta nők felfigyelnek rám, nyitottak ismerkedésre, korábban jórészt észre sem vettek.

Pedig annyira tudományosan és profin sem eddzek, eszek édességet is stb, és nem lettem komoly testépítő sem, valami kis formája lett a testemnek ennyi (vállak, bicepsz, szélesebb hát stb.)

Olyan fura hogy ennek a kis semmi változásnak ilyen hatása tud lenni ismerkedésre?

Én sosem hittem abban hogy számíthat a sportos külső de a valóság most megcáfolt.

2020. jún. 9. 20:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem valószínűleg az önbizalmad nőtt meg leginkább az edzéstől, ezért jobb lett a kisugárzásod, és ezt a nők is észreveszik.

Egyébként ezek szerint én vagyok a kivétel, nekem nem jönnek be az izmos pasik.

2020. jún. 10. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!