Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akadnak olyan duci/molett, vagy akár erősen túlsúlyos nők, akik szintén a kövér férfiakhoz vonzódnak?
Én nem vagyok kórosan túlsúlyos, de van rajtam felesleg.
Én kifejezetten nem szeretem ha egy férfi nagyon vékony, és véleményem szerint egy 90-100 kgos férfi is lehet igényes, így ha a személyisége hasonló az én ertekrendemhez, (csak a külsőségeket nézve) akkor inkább választok olyan férfit akin van felesleg,de igényes magára.
Sokan úgy gondolják, hogy aki tulsulyos nem lehet igényes magára, ezt a véleményt is megértem, csak nem értek egyet vele. Szóval, szerintem sokan vagyunk így. 19/l
Túlsúlyos vagyok, csak a kövér,nagydarab , pocakos férfiak vonzanak.
Exem 132kg volt, de volt már 150kg-s pasim is, odavagyok ezért az alkatért szerintem nagyon szexis.
Tulsulyos vagyok de nem.
Ha szinten nehez alkat a parom akkor hozza hizok de ha vekony akkor hozza fogyok
Szoval inkabb a normal testalkat jon be
104 kg vagyok jelenleg , vonzanának a ducik akik nagyobb darab tőlem, de ahogy az lenni szokott én általában pont a vékony vagy izmosan vékony férfiaknak jövök be. Hátha egyszer....
25N
Kb 10kg van rajtam, a páromon 20, és imádom, ahogyan pocakos.
Lehet egy férfi férfiasan túlsúlyos (csak pocak, meg erősebb hát-mellkas), az nagyon bejön, de a nőiesen elhízott srácokat nem bírom (vastag csípő, combok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!