Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők a latin férfiakhoz vonzódnak akkor a cigányokhoz miért nem?
Ez ugye ilyen köztudott dolog hogy európai fehér nők nagy része vonzónak tartja az olasz, spanyol, általában déli típusú, kreol bőrű, barna hajú, szemű, temperamentumos pasikat.
A cigány férfiak szerintem ránézésre majdnem teljesen úgy néznek ki( kreol bőr, barna haj , szem, temperamentum stb.) de mégsem halljuk hogy pl fehér magyar nők cigány pasik után epekednének.
Miért nem?
En magyar feher no vagyok es a magyar feherboru kek szemu szoke haju fiukhoz vonzodom.
Kosz,nem kell a problema,ami egy cigany fiuval jar(hat). Na meg az egesz csalad es barati kor kiutalna. Nem fogok kitenni ennek se vkit.
# 1
:D Szerintem is vicces hogy én vagyok az első akinek eszébe jut ez a kérdés! Mit epekednek a latin pasik után mikor van itt magyar latin pasi bőven!
A barátom olasz, itt élek vele, gyerekkorom óta imádom az olasz mentalistást és kultúrát.
A cigányság viszont egy az egyben taszít. Minden.
Semmi közös nincs bennük, még csak külsőleg sem.
# 4
Szerintem nagyon hasonlítanak.
Arcra és testalkatra sem hasonlítanak. Legfeljebb a haj és a bőrszín közös, de ennyi. Sőt, igazából meg az sem, mert más a kreol és a roma.
A temperamentum, ebben az értelemben, kimondottan taszít.
# 8
De mitől vonzó egy spanyol pasi de egy cigány meg nem? Barna haj barna szem es kreol bor mindkettonel. Ennyit latok, semmi kulonsbsget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!