Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A latin/salsa bulikon miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A latin/salsa bulikon miért nem akarnak a nők SEMMIT senkitől?

Figyelt kérdés

Már egy éve vagyok benne. Rohadtúl nem az van, hogy tüzes nők ott szednek fel pasikat. Van néhány, aki ott éli meg magát, de ennyi.

Sem ők, sem senki, úgy általában: semmilyen nő nem akar ott senkitől semmit! Ez miért van?

2015. dec. 8. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert csak simán táncolni járnak.
2015. dec. 8. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért amit te is írtál. Megélem amit a mindennapokban nem tudok. A hétköznapokban megvan már a magam kis családja.. plusz nem hidzek a dirty dancingben :)
2015. dec. 8. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert táncolni járnak, szórakozni. Én is jártam én se pasiztam Ott :D (Az részlet,hogy mindenki más a szüleim és nagyszüleim korosztálya volt.)
2015. dec. 8. 23:58
 4/4 BlackSword ***** válasza:
Mert végső soron az is csak egy "edzés"...
2015. dec. 9. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!