Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nők a latin férfiakhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők a latin férfiakhoz vonzódnak akkor a cigányokhoz miért nem?

Figyelt kérdés

Ez ugye ilyen köztudott dolog hogy európai fehér nők nagy része vonzónak tartja az olasz, spanyol, általában déli típusú, kreol bőrű, barna hajú, szemű, temperamentumos pasikat.

A cigány férfiak szerintem ránézésre majdnem teljesen úgy néznek ki( kreol bőr, barna haj , szem, temperamentum stb.) de mégsem halljuk hogy pl fehér magyar nők cigány pasik után epekednének.

Miért nem?

#nők #randizás #roma #latin férfiak
2020. márc. 6. 15:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

Nem, semmiben nem hasonlítanak.

Természetesen mindenhol vannak kivételek, de az olaszok sokkal jobb emberek általánosságban, mint egy cigány. Nem szólnak be, nem szemetelnek, nem erőszakoskodnak, nem terrorizálnak, nem akarja őket senki elküldeni, mert csak kárt okoznak.

Kultúrában, etikettben, mentalitásban, világlátásból, érdemben fényévekkel a cigányság felett járnak.

2020. márc. 6. 15:20
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

Tegyük fel, hogy adott egy cigány és egy spanyol pasi, mindketten kulturáltak és igényesek.

Külsőre totál máshogy néznek ki. Nem igazán értem a kérdésed, hogy mi közük enne egymáshoz...

2020. márc. 6. 15:23
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
Külsőben sem hasonlítanak, mert teljesen más vonásaik vannak, a hasonló színezet még nem minden, ha a csontozat teljesen más. Hány olyan nőt ismersz, aki indiaiakhoz vonzódik?
2020. márc. 6. 15:24
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

"magyar latin pasi "

:D

2020. márc. 6. 15:26
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem egyáltalán nem hasonlítanak. Mitől vonzóbb egy latin? Könyörgöm menj már ki az utcára és nézz körül egy cigány negyedben :D
2020. márc. 6. 15:30
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem az a baj ha valaki barna bőrű barna hajú,hanem ha nem tud viselkedni.
2020. márc. 6. 15:34
 17/20 anonim ***** válasza:
86%
Arról nem is beszélve, hogy a cigányoknak van egy jellegzetes testszaguk, ami nagyon taszító egy nem cigány számára. Az olaszokra, spanyolokra ez nem jellemző.
2020. márc. 6. 19:13
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
Mert a czigány az réti néger.
2020. márc. 6. 20:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert az eszkimókat jobban szeretik.
2020. márc. 6. 22:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezekszerint én vagyok az egyetlen aki vonzódik. Habár tényleg nem hasonlítanak külsőre, de az igaz lehet, hogy a latinok is és a cigányok is ugyanúgy temperamentumosabbak nálunk. Ki így, ki úgy, de azok. Nagyobb önbizalom, hangosabbak. Látványosabban élik meg az érzelmeiket, többet beszélnek róla.
2020. márc. 6. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!