Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért vonzódnak jobban a karizmatikus férfiakhoz mint az okosakhoz?
Amíg nincs szó gyerekről és nagy házról jó életkörülményekről addig csak a külsőségek számítanak, leginkább a férfi külseje.
De ha már szóba jön a gyerek, ház, élet, akkor jobb egy olyan aki talán nem néz ki jól de szép kényelmes életkörülményeket tud biztosítani.
* addig csak a külsőségek számítanak, leginkább a férfi külseje.
Az okos és karizmatikus férfiak jellemzően nem klasszikus szépségek. De mindegyiknek van egy atmoszférája, ami utánozhatatlan.
Csak egy példa Kevin Costner sem egy klasszikus szépség férfiben-mégis van benne valami.. és vannak még mások. Sosem hittem volna, hogy fog tetszeni nekem a szakáll, sosem volt szakállas barátom, és mégis egyszer pár éve találkoztam valakivel, aki okos és karizmatikus volt-és tetszett.
Szóval egyik sem klasszikus szépség:D
Mit jelent számodra az, hogy "okos"? Mert ez sok mindent magába foglalhat.
Úgy általában a karizmatikus emberek mellett jobban érzem magam; el tudják érni, hogy én is felszabadult legyek, tudjak beszélgetni, nevetni, és jó érzéssel váljak el tőlük a találkozó végén. Az viszont nem fogja feltétlenül feldobni a napomat, ha valaki pl fejből tud egy rakás irreleváns infót, de a beszéd nem megy neki.
Emberileg lehet hogy jobban tisztelem azt, aki okos (érts bármit is ez alatt) de társaságnak jobb az, aki el tudja érni, hogy élvezet legyen a társaságában lenni.
De nem kell végletekben gondolkodni; attól hogy valaki karizmatikus, nem jelenti hogy segg hülye, míg az okosok sem mind magukba fordult esőemberek.
Nekem a karizmához hozzájárul egy bizonyos intelligencia és műveltség, legalábbis szerintem. A kettő egyáltalán nem zárja ki egymást.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!