Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért vonzódnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért vonzódnak jobban a karizmatikus férfiakhoz mint az okosakhoz?

Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 17:50
 1/8 Ollókezű Edward ***** válasza:
Én az okos, már-már aspergeres típushoz vonzódom, mert én is fejletlen vagyok szociálisan. A karizmatikus alakoknál mindig valami hátsó szándékot sejtek.
2020. júl. 17. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:
okos és karizmatikus-nekem max így..a vagy vagy az nem gyere be..
2020. júl. 17. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem zárja ki a kettő egymást. Én úgy érzem, hogy a páromban mindkettő megvan pl. De aki csak szimplán okos, az gyakran akkora egy esetlen balfsz és annyira túlgondol mindent, hogy lehetetlen vele haladni. És ez töketlennek is tűnik számomra. Nekem nincs türelmem, szeretem, ha egy férfi tisztességesen gerincre vág és improvizál meg úgy teszi a maga dolgát. Egy sztereotip okostojás mellett ilyenről nem is álmodhatnék.
2020. júl. 17. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
11%

Amíg nincs szó gyerekről és nagy házról jó életkörülményekről addig csak a külsőségek számítanak, leginkább a férfi külseje.

De ha már szóba jön a gyerek, ház, élet, akkor jobb egy olyan aki talán nem néz ki jól de szép kényelmes életkörülményeket tud biztosítani.

2020. júl. 17. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

* addig csak a külsőségek számítanak, leginkább a férfi külseje.

Az okos és karizmatikus férfiak jellemzően nem klasszikus szépségek. De mindegyiknek van egy atmoszférája, ami utánozhatatlan.

Csak egy példa Kevin Costner sem egy klasszikus szépség férfiben-mégis van benne valami.. és vannak még mások. Sosem hittem volna, hogy fog tetszeni nekem a szakáll, sosem volt szakállas barátom, és mégis egyszer pár éve találkoztam valakivel, aki okos és karizmatikus volt-és tetszett.

Szóval egyik sem klasszikus szépség:D

2020. júl. 17. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

Mit jelent számodra az, hogy "okos"? Mert ez sok mindent magába foglalhat.

Úgy általában a karizmatikus emberek mellett jobban érzem magam; el tudják érni, hogy én is felszabadult legyek, tudjak beszélgetni, nevetni, és jó érzéssel váljak el tőlük a találkozó végén. Az viszont nem fogja feltétlenül feldobni a napomat, ha valaki pl fejből tud egy rakás irreleváns infót, de a beszéd nem megy neki.

Emberileg lehet hogy jobban tisztelem azt, aki okos (érts bármit is ez alatt) de társaságnak jobb az, aki el tudja érni, hogy élvezet legyen a társaságában lenni.

De nem kell végletekben gondolkodni; attól hogy valaki karizmatikus, nem jelenti hogy segg hülye, míg az okosok sem mind magukba fordult esőemberek.

2020. júl. 17. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:
65%

Nekem a karizmához hozzájárul egy bizonyos intelligencia és műveltség, legalábbis szerintem. A kettő egyáltalán nem zárja ki egymást.

22/L

2020. júl. 17. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert szeretnek félni mellettük, mert ezzel is egy mondvacsinált védelemben érezhetik a hapsi mellett magukat.
2020. júl. 17. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!