Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiakhoz szól a kérdés. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakhoz szól a kérdés. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel már 3 randin is túl vagyunk, nagyon kedves, intelligens, azonos az érdeklődésünk, nagyon jókat nevettünk, már az első csók is megvolt, ami szintén isteni volt. A probléma a következő: a legutóbbi randin megláttam egy pillanatra hogy szőrös a hónalja, nejlonharisnya volt rajta, így megnéztem, hogy a lába is az-e, és az volt. Eddig nem tűnt fel, mert hosszú nadrág volt rajta az első 2 találkozón, most viszont jobban kiöltözött, mert étterembe mentünk.

Nem tudom hogy hozzam fel neki a dolgot, vagy hogy felhozzam-e egyáltalán. Még sosem volt szőrös barátnőm, nem tudom, hogy hogy működnének a dolgok az ágyban. Ti mit tennétek?

2020. okt. 5. 20:55
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
41%
Érdekes a válaszolók egy részének a hozzáállása. Ha egy nő jelenik meg szőrösen egy randin, mindjárt jön a mentegetőzés, és 100%-ra felpontozzák az ilyen válaszokat. Ha egy férfi menne el randira zsíros hajjal vagy koszos körömmel, igénytelen szardarabnak titulálná őt mindenki. Éljen a kettős mérce!
2020. okt. 5. 21:09
 12/44 anonim ***** válasza:
18%
#10: Persze... Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek, ugye? Ami az egyiknél az "ápolatlanság" kategória, az a másiknál a "nem volt rá ideje szegénynek". A lábat/hónaljat leborotválni sem sokkal nehezebb dolog, mint fogat mosni.
2020. okt. 5. 21:11
 13/44 Lazy Lover ***** válasza:
94%
Semmit én szeretem a szőrös nőket
2020. okt. 5. 21:12
 14/44 anonim ***** válasza:
97%

Mekkora volt a szőr?

Mert van az 5ös verziója, no comment nagyjából elfogadom.

Van a hosszú"konyhásnéni" stílus a hosszú szőrrel. Utóbbi tudotos, nem szőrtelenít dolog.

15/44 anonim ***** válasza:
94%

9#

Ha szeretnéd végig kenlek gyantával a legérzékenyebb tájékaidon is, aztán meglátjuk utána, hogy érzed magad. Elárulom beszarnál. Na képzeld el, hogy nekünk ezt állandóan kell csinálni, így néha ha jól esik úgy hagyni, ha tudjuk hogy nem fogja senki látni.

A borotválatlan fejeteket mindenki látja, ezzel szemben a szőrös lábunkat senki, ha olyan ruhàt veszünk fel. A kérdező esete véletlen volt, picit kikandikált ez az, amit nem vett észre a lány. De úgy alapjáraton, gondolom minden más szögből ápolt volt, máskülönben a kérdező nem is találkozott volna vele. Szóval na. Ne legyen ekkora pofád, amíg férfiként éled a kényelmes kis életedet.

16/44 anonim ***** válasza:
94%

Hát szerintem az első kérdés az, hogy mennyire volt szőrös.

Ha épp csak volt rajta valami, akkor simán megesik, hogy két szőrtelenítés között várni kell, hogy valamennyire kinőjön. Ha rendesen érintetlen volt a dolog, akkor az gázosabb. Ebben az esetben max. az első komolyabb együttlét után szólnék neki (ha akkor is szőrös lenne), hogy neked jobban bejönne csupaszon.

2020. okt. 5. 21:13
 17/44 anonim ***** válasza:
96%

Jézusom. A szőrtelenítés teljesen más, mint az hogy valakinek zsíros a haja (ami még egyébként egyszer kétszer elmegy, mondjuk nem első randin) büdös a szája, és a többi. Régen a szőrös volt az ideál, akkor az is igénytelenség volt?

Szerintem mindenki maga döntse el, hogy hogyan akar ki nézni ezen a téren.

2020. okt. 5. 21:16
 18/44 anonim ***** válasza:
95%

Baszki minden nő szőrös, nem tudtad?

Hány éves vagy?

Lehet most épp nem volt kedve/ideje gyantázni

2020. okt. 5. 21:18
 19/44 anonim ***** válasza:
93%
Ha csak minimálisan szőrös a hónalja akkor látszik hogy le szokta szedni, de ha egy pemzli van a hóna alatt akkor mindenhol olyan és őt nem zavarja. Vagy beletörődsz hogy először két oldalra kell fésülni a frizurát hogy megtaláld a bejáratot vagy ejted a csajt.
2020. okt. 5. 21:21
 20/44 anonim ***** válasza:
19%
#15: Undorító a stílusod "nő" létedre. Igazi gyk-s agresszív, sértődékeny kislány vagy. Van olyan férfi, akinek kb. 2 naponta kell borotválkoznia, ami szintén nem kellemes élmény, ráadásul az arcbőr az egyik legérzékenyebb testrész. De ha te nem akarsz gyantáztatni, borotválhatod is a szőrös testrészeidet, senki nem kérte tőled, hogy csak gyantával oldhatod meg. Egyébként meg ha ti is elvártok kismillió dolgot a férfiaktól, akkor mi is elvárhatunk tőletek. Ráadásul mindezt úgy, hogy a nők számára jóval kényelmesebb a párkeresés, nem nekik kell kezdeményezniük, nem ők bukják anyagilag a szarul sikerült randit, kedvükre válogathatnak a jelentkezők közül, és míg a férfiaknak aktívan dolgozniuk kell azért, hogy legyen párkapcsolatuk, a nőknek csak annyi dolguk van, hogy jól nézzenek ki. Ha meg már egy kis intelligenciájuk is van, az plusz pont.
2020. okt. 5. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!