Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérdés. Mit tennétek a helyemben?
Van egy lány, akivel már 3 randin is túl vagyunk, nagyon kedves, intelligens, azonos az érdeklődésünk, nagyon jókat nevettünk, már az első csók is megvolt, ami szintén isteni volt. A probléma a következő: a legutóbbi randin megláttam egy pillanatra hogy szőrös a hónalja, nejlonharisnya volt rajta, így megnéztem, hogy a lába is az-e, és az volt. Eddig nem tűnt fel, mert hosszú nadrág volt rajta az első 2 találkozón, most viszont jobban kiöltözött, mert étterembe mentünk.
Nem tudom hogy hozzam fel neki a dolgot, vagy hogy felhozzam-e egyáltalán. Még sosem volt szőrös barátnőm, nem tudom, hogy hogy működnének a dolgok az ágyban. Ti mit tennétek?
Lehetseges, hogy gyantaztatni jár. Én is évek óta gyantáztatok, de ehhez kell, hogy legyen a szőrnek egy hossza. Kb 4 hetente gyantaz le a kozmetikus annál hamarabb nem lehet.
Simán lehet, hogy nála is ezt a gyantázás előtti időszakot fogtad ki.
20#
Te tűnsz egyedül sértődékeny kislánynak. :D Egy kis arc borotválás miatt sírsz itt férfi létedre, de gőzöd sincs róla nekünk mekkora felületen kell gondoskodni a sima tapintásról. MIATTATOK.
Mi néhányan lányok csak leírtuk, hogy mi a helyzet velünk, hogy megértsétek és ne hívjatok egyből igénytelennek egy nőt, ha van pár milis szőr a bőrén. Feltételezem nem csubakkaként ült be a randira. :D
Szóval ja, lehet újdonság számodra, de rajtunk is nő szőr és úgy alapjáraton soha nem hallasz minket sírni, hogy a randira mennyire fájt a készülődés. Simán megkapjàtok a szép és csinos nőt, persze aztán ha néha nem 110%-os akkor egyből dobálóztok a jelzőkkel, hogy igénytelen és ciki a lány. Érdekes...
" Ha egy férfi menne el randira zsíros hajjal vagy koszos körömmel,"
A kosz és mosdatlanság teljesen más kategória.
Szerintem se 1-2 napos szőr lehetett azért... főleg harisnyán keresztül.
Amúgy mekkora felületen kell gondoskodni? Általában a mellkas/has/hát szőrtelen a nőknél, így maradnak a karok a lábak a hónalj és az intim. Hónaljat hetente 5 perc leszedni, de randi előtt se több. Karon ha nem centis vagy sűrűs/erős fel se tűnik így marad a láb ami hetente megint nem sok, legyen 30 perc, de legyen 1 óra előkészülettel és mosdással együtt.
Amúgy pedig nem a pasinak kell igényesnek lenni hanem magadnak... nem a pasi miatt nem kell mekiben enni, hanem hogy 1 év múlva ne legyen rajtad úszógumi amit szégyellsz 10 év múlva meg magas vérnyomásod amire meg szedheted a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!