Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiakhoz szól a kérdés. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakhoz szól a kérdés. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel már 3 randin is túl vagyunk, nagyon kedves, intelligens, azonos az érdeklődésünk, nagyon jókat nevettünk, már az első csók is megvolt, ami szintén isteni volt. A probléma a következő: a legutóbbi randin megláttam egy pillanatra hogy szőrös a hónalja, nejlonharisnya volt rajta, így megnéztem, hogy a lába is az-e, és az volt. Eddig nem tűnt fel, mert hosszú nadrág volt rajta az első 2 találkozón, most viszont jobban kiöltözött, mert étterembe mentünk.

Nem tudom hogy hozzam fel neki a dolgot, vagy hogy felhozzam-e egyáltalán. Még sosem volt szőrös barátnőm, nem tudom, hogy hogy működnének a dolgok az ágyban. Ti mit tennétek?

2020. okt. 5. 20:55
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
92%

Lehetseges, hogy gyantaztatni jár. Én is évek óta gyantáztatok, de ehhez kell, hogy legyen a szőrnek egy hossza. Kb 4 hetente gyantaz le a kozmetikus annál hamarabb nem lehet.

Simán lehet, hogy nála is ezt a gyantázás előtti időszakot fogtad ki.

2020. okt. 5. 21:26
 22/44 anonim ***** válasza:
95%
Azért az kemény, hogy sokak szerint a büdös száj meg a zsíros haj egyenlő a szőrrel. Nekem egy full szőrtelenítés minumum 20 perc. Minden fáj, kivév a borotva. Az meg tart 2 napig, aztán már borostás. Azért ez nem ugyanaz, mint egy fogmosás. Rengeteg nő nem szőrtelenít már kényszeresen.
2020. okt. 5. 21:33
 23/44 anonim ***** válasza:
90%

20#

Te tűnsz egyedül sértődékeny kislánynak. :D Egy kis arc borotválás miatt sírsz itt férfi létedre, de gőzöd sincs róla nekünk mekkora felületen kell gondoskodni a sima tapintásról. MIATTATOK.

Mi néhányan lányok csak leírtuk, hogy mi a helyzet velünk, hogy megértsétek és ne hívjatok egyből igénytelennek egy nőt, ha van pár milis szőr a bőrén. Feltételezem nem csubakkaként ült be a randira. :D

Szóval ja, lehet újdonság számodra, de rajtunk is nő szőr és úgy alapjáraton soha nem hallasz minket sírni, hogy a randira mennyire fájt a készülődés. Simán megkapjàtok a szép és csinos nőt, persze aztán ha néha nem 110%-os akkor egyből dobálóztok a jelzőkkel, hogy igénytelen és ciki a lány. Érdekes...

2020. okt. 5. 21:34
 24/44 anonim ***** válasza:
94%

" Ha egy férfi menne el randira zsíros hajjal vagy koszos körömmel,"

A kosz és mosdatlanság teljesen más kategória.

2020. okt. 5. 21:42
 25/44 anonim ***** válasza:
75%
Most komolyan, egy 2 napos szőrt a kérdező nem vett volna észre, főleg harisnyán keresztűl. Valószínűleg ő nem szedi le sehol. Valakinek tetszik, valaki undorodik tőle. Nekem nőként visszataszító, én borotválom mindenhol, nem egy nagy munka, zuhanyzás közben pár perc, randira pedig főként lehúznám. Ha neked nem tetszik és a lány szereti a prémet, akkor nincs mit tenni.
2020. okt. 5. 21:43
 26/44 anonim ***** válasza:
24%
na megjött a femme fatale...
2020. okt. 5. 21:52
 27/44 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem se 1-2 napos szőr lehetett azért... főleg harisnyán keresztül.

Amúgy mekkora felületen kell gondoskodni? Általában a mellkas/has/hát szőrtelen a nőknél, így maradnak a karok a lábak a hónalj és az intim. Hónaljat hetente 5 perc leszedni, de randi előtt se több. Karon ha nem centis vagy sűrűs/erős fel se tűnik így marad a láb ami hetente megint nem sok, legyen 30 perc, de legyen 1 óra előkészülettel és mosdással együtt.

Amúgy pedig nem a pasinak kell igényesnek lenni hanem magadnak... nem a pasi miatt nem kell mekiben enni, hanem hogy 1 év múlva ne legyen rajtad úszógumi amit szégyellsz 10 év múlva meg magas vérnyomásod amire meg szedheted a gyógyszert.

2020. okt. 5. 22:08
 28/44 anonim ***** válasza:
69%
Nekem semmi bajom avval ha nem borotválja magát egy nő
2020. okt. 5. 22:18
 29/44 anonim ***** válasza:
75%
Az is lehet, hogy valamiféle ideológia miatt nem borotválkozik. Akkor nehéz lesz rábeszélni, de legalább van egy beszédtémátok.
2020. okt. 5. 22:37
 30/44 anonim ***** válasza:
64%
Ha mondjuk te férfiként borotválod a hónaljad mert úgy tartod higiénikusnak akkor meg tudod kérdezni hogy őt nem zavarja a festőecset a hóna alatt.
2020. okt. 5. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!