Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány nők vonzódnak magyar férfiakhoz?
Vannak ilyen cigány-magyar párkapcsolatok? Mennyire gyakori? Egyetemi csoportban van egy roma lány, sokat beszélgetünk, jóban vagyunk, vonzónak találom őt, 2x randiztunk eddig.
Nagyon másra számítsak mint egy magyar lánynál?
Szerintem alapvetően igen de az olyan férfiakhoz akiknél van valami kehe.
Szülei korán meghaltak vagy elkerült otthonról az utcán nőtt fel stb. Az a lényeg hogy tudják irányítani az emberkét. Normális férfi meg úgysem áll szóba velük.
Édesapám roma, anyukám magyar. 38 éve boldog házasságban élnek. Apukám is tanult ember, de meg is szakította a kapcsolatot a rokonságával. Nem mindenhol van "kiscsalád".
Az én férjem magyar. Szerencsére sem ő, sem a családja nem volt előítéletes velem.
A szüleim soha nem szóltak bele egy kapcsolatomba se, ha kérdeztem a véleményüket akkor elmondták.
Nem minden roma család egyforma, ne húzzuk már rá erre folyamatosan a vizes lepedőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!