Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Március 15-én és hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Március 15-én és hasonló piros betűs napokon hol érdemes randizni, amikor sok minden zárva és ráadásul rossz idő van?

Figyelt kérdés

Főleg Budapest érdekel.

Vagy nincs zárva minden alkalmas hely ilyenkor sem?

tegnap 06:27
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Csomó múzeum, kiállítás konkrétan ingyen látogatható, nemhogy zárva lenne.

Emellett éttermek nyilván nyitva tartanak.

Szerintem Budapesten elég sok minden zavartalanul működik, nem hiszem, hogy pl szabadulószobák zárva lennének a március 15 miatt, de találjátok ki a programot és nézzetek utána, hogy megvalósítható-e.

tegnap 06:40
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Vendéglátóhelyek, ilyesmik nincsenek zárva. Szóval hacsak nem boltban akartatok volna randizni, nem értem mi a probléma.
tegnap 07:21
 3/10 Noren1989 ***** válasza:
85%
Én úgy tudom,h a parkok sem zàrnak be ilyenkor, ahogy a közterek sem...
tegnap 07:31
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Sok minden van nyitva. Szerintem nem ezen múlik.
tegnap 07:31
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

Minden tisztelettel, kedves 1; de aki így fogalmazza meg a kérdést, ilyen felvetésekkel van, az szinte 100%, hogy nem nyitott semmiféle múzeumra, kiállításra; más az értékrend.

A természet ettől még "nyitva van". Lehet pl pikniket szervezni. Túrázni is lehet. Szabadban sportolni is lehet.

tegnap 07:35
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy ha annyira szar napnak látod ismerkedésre a piros betűs napot, akkor... nem is tudom, miért nem vársz másnapig? :D
tegnap 07:49
 7/10 anonim ***** válasza:
13%
Partrendezvenyen meg tuntetesen. Csak vigyazz ezekkel a libernyak csajokkal, mert csak nyafognak, de a hazimunka meg a szivattyuzas budos nekik. Ha rendes asszonyt keresel menjel Mi Hazankos esemenyre.
tegnap 07:50
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
Közös zuhanyzás fürdőruhában az esőben, kell vinni tusfürdőt. Hajat is lehet mosni.
tegnap 09:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Menjetek a parlament elé tüntetni.
tegnap 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Múzeumok jó része nyitva van ünnepnapokon, sőt ingyen be lehet menni megnézni az állandó kiállításokat. Ill. azért bőven nyitva vannak vendéglátóipari egységek is.
tegnap 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!