Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti mit szóltok a hosszúhajú férfiakhoz?
Figyelt kérdés
Ha megláttok egy hosszú hajú férfit valamilyen szociális helyzetben (pl. nyáron egy szabadtéri helyen), vonzónak tartjátok?
Ja, és a férfi haja szép, ápolt, nem vékonyszálú, töredezett
2020. júl. 24. 23:07
A kérdező szavazást indított:
Valószìnűleg vonzónak tartanám
Taszítana, mert lányos
Taszítana, mert nem lennék büszke, ha hosszúhajú lenne a barátom
Vonzana, mert a hosszúhajú férfiak személyiségükben is eltérnek az átlagtól.
Eszembe jutna, hogy dejó lenne lenyisszantani a haját (válasz trolloknak)
53 szavazat
1/16 anonim válasza:
Nem szavaztam, mert csak akkor tartanam vonzonak, ha melle jokepu is, onmagaban a hosszu haj abszolut hidegen hagy, paromnak is volt egy idoben, vonzonak tartottam ugy is, meg rovidebb hajjal is.
2/16 anonim válasza:
Na, ez aztán igazán személyfüggő.
Ha jól áll neki, akkor vonzónak tartanám, ha nem, akkor nem.
Önmagában nincs vele problémám, sőt, igazi felüdülés lenne az unalomig ismétlődő 2-3 féle férfi frizura mellett.
4/16 anonim válasza:
Kevés férfinek áll jól. Aki abszolút férfias, azon nagyon jól mutat, de akiket én ismerek, azokból 80%-ban cuki kislányt csinált.
7/16 anonim válasza:
John Wicknek a haja hosszúnak számít? :D
8/16 anonim válasza:
Nem favorizálom, de akad akinek jól áll.
9/16 anonim válasza:
Arcformától függ, hogy vonzó-e számomra, mivel az összhatás a lényeg.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz. John Wick haja? Haaat, én annál hosszabbra gondoltam, de nem rocker/metálos hajhosszusagra.
2020. júl. 25. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!