Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan férfival/nővel,aki nem hajlandó maszkot hordani?
Ez az összetartás duma pedig ott bukik, hogy a most összetartásról harsogó személyek akkor még NAGYON máshogy álltak hozzá, mikor még csak Kínában volt. Kigúnyolták, kiröhögték Kínát, "Minek ettek denevért meg kutyát, büdös sárgák" "Megérdemlik, végre
összeomlik a bóvli piac haha" stílusban. Aztán mikor itt is megjelent akkor rögtön fontossá vált a nagy összefogás meg emberség.
80.
Mondjuk ismerek olyan beteget akit kivágtak "a vírus nevibe" a kórházból. Őt sajnálja bárki is? Nem. Mert nem vírusfertőzött, ergo le van szarva, hogy otthon haldoklik vagy halt meg. Ezért egy rohadt nagy képmutatás ez a rettegősdi meg a szólamok a nagy emberségről. Csak addig fontos amíg a vírusról van szó, a többi "nem érvényes".
"Mert a rettegők annyira nagyon utánajártak."
Na, ha a rettegők nem jártak utána, akkor te se járj utána, jóvanazúgy :DD Gratulálok. Hogy jutottál arra a következtetésre, hogy itt bárki azt magyarázza, hogy az összes "rettegő" bárminek utánajárt? Ember, itt nem a rettegők-nem rettegők harca folyik, hanem meg kellene keresni azt a néhány embert aki képben van, és rájuk figyelni. De te nem tudsz leszakadni a "rettegőidről" :DDD Álmodban is velük harcolsz?
83.
Még az orvosok véleménye is eltér a témában, ahogyan az lenni szokott - szerencsére - van aki szerint nagyot kell rettegni, de van olyan is aki szerint erősen fel van fújva ez a téma.
Órákon keresztül vitatkoztok a hülyeségen...vicc!
Miért nem lehet a másik véleményét elfogadni?
Aki akar vigyázzon, aki nem az nem! Az meg, hogy ősze visza huzogatjak az emberek a fejükre a maszkot meg semmit nem ér!
N28
"Ha nem lenne rajtuk maszk, ráérnének bámészkodni, és többet vásárolnának."
Ezt nem is értem, tehát akkor az emberek pénztárcája ellen vagy? Mert amúgy nem az van, hogy az esztelen fogyasztást le szoktuk nézni, most az hiányzik?
Edricus, teljesen félrekategorizálod az embereket, beképzeled, milyen ember lehet, aki akármit csinál.
Azt csak az egyik válaszolónak mondom, hogy én pont fordítva látom, 30 évesen a korosztályom a normális, és az öregek használják főleg tokatartónak a maszkot.
Az összetartást pedig azért "vártam volna el", mert egész életemben ezt hallottam, kezdve az osztályközösségtől, munkaközösségtől, ha valamit nem akartam, én voltam a nagy anti, aki mindig kimarad. Most itt volt a lehetőség, hogy megmutassa az összetartást mindenki, aki arról papolt egész életében. És csúfosan kudarcot vallottak.
És soha nem voltam rasszista, ne vetítsd ki a téveszméidet.
"le van szarva, hogy otthon haldoklik vagy halt meg"
De te ugyanezt csinálod, csak pepitában. Aki a vírus miatt hal meg, az haljon, aki már alapból kórházban haldokolt, az éljen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!