Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan férfival/nővel,aki nem hajlandó maszkot hordani?
110.
Ne feledkezzünk el a napi 2-3 óra rettegésről, kiesik a gyakorlatból az ország a második hullámra.
112.
És pont ezért KELLENE, hogy bemutassák ezeket a dolgokat is, mert így jelenleg a vezérek szavára kellene adni - ami nekem nem megy, mert a hitelességük számomra a 0 környékén van, mindegyik vezető hazudott már, elég komoly dolgokban is.
Az ilyen ellenőrizhetetlen Dr.Enrico Von Supermario és egyéb fészbúkon keringő "írások" szintén nem hitelt érdemlőek. Ha már annyira felfújták a médiában a dolgot akkor ezt a részt miért nem mutatják be? Ez így megmarad a mondák szintjén egészen addig.
113.
Olcsó személyeskedésre futotta csak?
Kedves 116-os, miután te ferdítetted el a válaszainkat, amiben egyáltalán nem utaltunk semmilyen rettegésre, hanem arról írtunk, hogy 1) nem akarunk mást megfertőzni, 2) amíg nincs meg az ellenszer, nem akarunk maszk nélkül mászkálni zárt helyiségekbe, és te írtad azt, hogy húúúúúú, rettegtek, mit lehetne mást csinálni? Ilyen kommentekre ilyen választ kapsz.
Vagy írd már le, hogy szerinted az, hogy én a boltba felveszem a maszkot, hogyha esetleg hordozó vagyok, akkor ne fertőzzem meg esetleg a potenciálisan krónikus beteg emberkét, aki előtt elmegyek, az miért RETTEGÉS...
117.
Pontosan ez a rettegés forrása, ez a "hordozó vagyok" baromság. Semmi mást nem kellene csinálni, csak szépen minden héten megvizsgálni szúrópróbaszerűen minden második személyt és véget is érhetne ez a "jajj, jajj, mi van ha hordozó vagyok" cincogás. Nálunk is volt ilyen teszt 1-2 alkalommal, én el is mentem rá és persze, hogy az jött ki amit vártam (nem fertőzött, nem hordozó). Anyámék munkahelyén naponta van vizsgálat. Ha ott lehet, máshol miért nem? Értelmesebb és hasznosabb lenne, mint maszkban rohangálni életünk végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!