Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok olyan férfival/nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan férfival/nővel,aki nem hajlandó maszkot hordani?

Figyelt kérdés
Max. az állára rakja fel.
2020. júl. 13. 22:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/127 anonim ***** válasza:
57%

110.

Ne feledkezzünk el a napi 2-3 óra rettegésről, kiesik a gyakorlatból az ország a második hullámra.

2020. júl. 14. 19:21
 112/127 anonim ***** válasza:
31%
A rettegés nem szabad összekeverni az óvatossággal. Akik itt a maszk hordása ellen lázadnak, összekeverni a fogalmakat szerintem. A magam részéről szívesen meghallgatnám olyanok véleményét, akik közvetlen kapcsolatba kerültek ezzel a betegséggel orvosként, ápolóként, vagy kórházat megjárt betegként. Biztos tudnának mesélni... Itt olyanok osztják az észt, akiknek velem együtt nem sok tapasztalatuk van ezzel kapcsolatban.
2020. júl. 14. 19:39
 113/127 anonim ***** válasza:
40%
Igen, amit leírtunk, az mióta rettegés? (bár ez megmagyarázná a felhasználónevet, lehet, hogy ő akkor is halálra rémül, ha ráesik a lábára egy falevél)
2020. júl. 14. 19:40
 114/127 anonim ***** válasza:
"összekeverik" Hülye telefon.
2020. júl. 14. 19:41
 115/127 anonim ***** válasza:
100%

112.

És pont ezért KELLENE, hogy bemutassák ezeket a dolgokat is, mert így jelenleg a vezérek szavára kellene adni - ami nekem nem megy, mert a hitelességük számomra a 0 környékén van, mindegyik vezető hazudott már, elég komoly dolgokban is.

Az ilyen ellenőrizhetetlen Dr.Enrico Von Supermario és egyéb fészbúkon keringő "írások" szintén nem hitelt érdemlőek. Ha már annyira felfújták a médiában a dolgot akkor ezt a részt miért nem mutatják be? Ez így megmarad a mondák szintjén egészen addig.

2020. júl. 14. 19:43
 116/127 anonim ***** válasza:
100%

113.

Olcsó személyeskedésre futotta csak?

2020. júl. 14. 19:44
 117/127 anonim ***** válasza:
37%

Kedves 116-os, miután te ferdítetted el a válaszainkat, amiben egyáltalán nem utaltunk semmilyen rettegésre, hanem arról írtunk, hogy 1) nem akarunk mást megfertőzni, 2) amíg nincs meg az ellenszer, nem akarunk maszk nélkül mászkálni zárt helyiségekbe, és te írtad azt, hogy húúúúúú, rettegtek, mit lehetne mást csinálni? Ilyen kommentekre ilyen választ kapsz.

Vagy írd már le, hogy szerinted az, hogy én a boltba felveszem a maszkot, hogyha esetleg hordozó vagyok, akkor ne fertőzzem meg esetleg a potenciálisan krónikus beteg emberkét, aki előtt elmegyek, az miért RETTEGÉS...

2020. júl. 14. 19:48
 118/127 anonim ***** válasza:
100%
már csak az a kérdés mi van a háttérben ami miatt ennyire fel kellet duzzasztani ezt a viruskát ...
2020. júl. 14. 20:01
 119/127 anonim ***** válasza:
74%
118: elég volt az, hogy ez egy új vírus, aminek nem ismerték a természetét, és aminek igenis volt igen sok halálos áldozata. Pár év múlva olyan lesz, mint az influenza, amikor már meglesz rá az antitest. Ennél többet belegondolni már konteó szerintem, kézenfogva a laposföldhívéssel.
2020. júl. 14. 20:04
 120/127 anonim ***** válasza:
100%

117.

Pontosan ez a rettegés forrása, ez a "hordozó vagyok" baromság. Semmi mást nem kellene csinálni, csak szépen minden héten megvizsgálni szúrópróbaszerűen minden második személyt és véget is érhetne ez a "jajj, jajj, mi van ha hordozó vagyok" cincogás. Nálunk is volt ilyen teszt 1-2 alkalommal, én el is mentem rá és persze, hogy az jött ki amit vártam (nem fertőzött, nem hordozó). Anyámék munkahelyén naponta van vizsgálat. Ha ott lehet, máshol miért nem? Értelmesebb és hasznosabb lenne, mint maszkban rohangálni életünk végéig.

2020. júl. 14. 20:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!