Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan férfival/nővel,aki nem hajlandó maszkot hordani?
Figyelt kérdés
Max. az állára rakja fel.2020. júl. 13. 22:04
1/127 anonim válasza:
Mivel a maszk nem ér semmit a vírus ellen, ja.
2/127 anonim válasza:
Akkor gyalogol?:) mert hogy tömegközlekedésre nem szállhat fel anélkül:)
3/127 anonim válasza:
Ket okbol nem. Egyreszt a kockazat, es hogy en is innentol terjeszthetem masok koreben a virust esetleg.
Na meg aki ennyire bugris budos taho, olyannal?
4/127 A kérdező kommentje:
#2-es,bkv-n sokan nem hordják.
2020. júl. 13. 22:12
5/127 anonim válasza:
4 Tényleg? mikor utaztál rajta? egyszer?:DD Azóta fel sem engednek szállni maszk nélkül, és addig nem is indulnak el, amig rajtad nincs.
6/127 A kérdező kommentje:
Tényleg,mindennap utazok rajta :D:D
2020. júl. 13. 22:16
7/127 The Dead and Dreaming válasza:
Igen. Én sem hordok már sehol se. Szerintem ilyen hőségben a maszk sokkal veszélyesebb, mint a koronavírus, mert már amikor elkezdett melegedni az idő és még nagyon kötelező volt már sokszor akkor az ájulás kerülgetett.
8/127 anonim válasza:
Tegnap buszoztam, elfelejtettem felrakni, mert faradt voltam, kb feluton vettem eszre, hogy ja, masokon maszk van. Nem tettem fel utana mar. Metron altalaban lehuzom a szam ala, kulonben nem kapok levegot. Az orromra boltban sem huzom fel, ezert nem szolnak.
Szoval nyilvan ja, jarnek, oszinten szolva leszarom ezt az egesz maszkozast.
9/127 anonim válasza:
En nem, foleg ha elkezdene mondogatni h a korona virus hulyeseg es csak a kormany talalta ki, sot ha meg melle vega is volna akkor az mar duplan verne ki nalam a biztositekot, sot ha kitalalna hogy a globalis felmelegedes kamu akkor triplan, sot ha lapos foldes is volna akkor egy jegcsapretekkel agyoncsapnam
10/127 anonim válasza:
Hát ha mindent neten rendel és kocsival jár vagy gyalog, vagy bicajjal, akkor oké. Akkor nem kell maszk. Én is megfulladok tőle hosszú távon, alig bírom 10 percig a boltban, de ott muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!