Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok olyan férfival/nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan férfival/nővel,aki nem hajlandó maszkot hordani?

Figyelt kérdés
Max. az állára rakja fel.
2020. júl. 13. 22:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/127 anonim ***** válasza:
67%
Az aki nem bírja pár percig a műtős orvosnak magyarázza már el ezt. Annak akin 6 órát van rajta. :D
2020. júl. 13. 22:55
 12/127 anonim ***** válasza:
59%
Na és, nem kötelező műtős orvosnak menni. Aki fullad tőle, az biciklizzen, vannak alternatívák. Pl én. Nem szeretném ha a műtősorvos engem műtene mert elájulok, inkább nem tömegközlekedem hosszasan, hanem biciklizk/gyalogolok, mert én speciel sokáig nem bírom ha lefogja a levegőt, remélem nem tilos eü problémával élni, és ehhez alkalmazkodni.
2020. júl. 13. 23:00
 13/127 anonim ***** válasza:
44%
A gazdaságot megsemmisítő vírus nem ránk veszélyes, vagyis nem így. Nagyobb veszélyt jelent a gazdasági összeomlás és ennek szövődményei. De amíg ez látványos és megnyugtatja a baktérium-fóbiás kisnyugdíjas öregasszonyokat addig úgyis hordatni fogják velünk .
2020. júl. 13. 23:00
 14/127 anonim ***** válasza:
30%

11.

Az ő homlokát törli a segédje (+ légkondicionált helyen van), a sajátunkat magunknak kell...

2020. júl. 13. 23:01
 15/127 anonim ***** válasza:
40%
11 Mutos orvos tudta, mit vallal, nyilvan nem panaszkodik + a mutokben tudtommal kotelezo a klima, a tomegkozlekedesen eleg ritkan tapasztalom, hogy lenne barmifele klima. (Metron meg eleve nincs beepitve sem, lol.)
2020. júl. 13. 23:02
 16/127 anonim ***** válasza:
33%
13 De veszélyes, és jó a maszk, én is hordom ha muszáj, de ha megoldható máshogy inkább próbálom úgy szervezni hogy ne kelljen naponta sokat olyan helyen lenni ahol kell a maszk. Jó az a vírusra, csak azért el se ájuljon senki.
2020. júl. 13. 23:07
 17/127 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a hozzáállása ellenszenves egy kicsit. Én is, mint sokan mások azért vesszük fel a villamoson és a boltban a maszkot, mert kötelező és próbáljuk követni a szabályokat, nem azért mert félünk a vírustól. Most ez van, el kell fogadni és kész. Nem olyan nagy dolog felvenni...
2020. júl. 14. 00:38
 18/127 anonim ***** válasza:
42%

17.

Ezzel kettő baj van.

1.Ha mától kitalálja a dicső felsővezetés, hogy örökké kötelező, akkor ezt szépen "el is fogadjuk"?

2.Ha legközelebb kitalálnak még valami "kötelező" előírást, azt is benyeli mindenki? Lassan olyan ez a vírus, mint egy eszköz arra, hogy az ellenőrzés még teljesebb legyen - és a nép önként veti magát alá ennek félelemből, aki pedig nem, az a birkaszellem "nevibe".

2020. júl. 14. 00:49
 19/127 anonim ***** válasza:
38%
Es mi megis maszkot hordunk, ide veled, regi kardunk!
2020. júl. 14. 00:57
 20/127 anonim ***** válasza:
25%
Nem, sőt, aktívan gúnyt űznék belőle.
2020. júl. 14. 03:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!