Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan férfival/nővel,aki nem hajlandó maszkot hordani?
Figyelt kérdés
Max. az állára rakja fel.2020. júl. 13. 22:04
11/127 anonim válasza:
Az aki nem bírja pár percig a műtős orvosnak magyarázza már el ezt. Annak akin 6 órát van rajta. :D
12/127 anonim válasza:
Na és, nem kötelező műtős orvosnak menni. Aki fullad tőle, az biciklizzen, vannak alternatívák. Pl én. Nem szeretném ha a műtősorvos engem műtene mert elájulok, inkább nem tömegközlekedem hosszasan, hanem biciklizk/gyalogolok, mert én speciel sokáig nem bírom ha lefogja a levegőt, remélem nem tilos eü problémával élni, és ehhez alkalmazkodni.
13/127 anonim válasza:
A gazdaságot megsemmisítő vírus nem ránk veszélyes, vagyis nem így. Nagyobb veszélyt jelent a gazdasági összeomlás és ennek szövődményei. De amíg ez látványos és megnyugtatja a baktérium-fóbiás kisnyugdíjas öregasszonyokat addig úgyis hordatni fogják velünk .
14/127 anonim válasza:
11.
Az ő homlokát törli a segédje (+ légkondicionált helyen van), a sajátunkat magunknak kell...
15/127 anonim válasza:
11 Mutos orvos tudta, mit vallal, nyilvan nem panaszkodik + a mutokben tudtommal kotelezo a klima, a tomegkozlekedesen eleg ritkan tapasztalom, hogy lenne barmifele klima. (Metron meg eleve nincs beepitve sem, lol.)
16/127 anonim válasza:
13 De veszélyes, és jó a maszk, én is hordom ha muszáj, de ha megoldható máshogy inkább próbálom úgy szervezni hogy ne kelljen naponta sokat olyan helyen lenni ahol kell a maszk. Jó az a vírusra, csak azért el se ájuljon senki.
17/127 anonim válasza:
Nekem a hozzáállása ellenszenves egy kicsit. Én is, mint sokan mások azért vesszük fel a villamoson és a boltban a maszkot, mert kötelező és próbáljuk követni a szabályokat, nem azért mert félünk a vírustól. Most ez van, el kell fogadni és kész. Nem olyan nagy dolog felvenni...
18/127 anonim válasza:
17.
Ezzel kettő baj van.
1.Ha mától kitalálja a dicső felsővezetés, hogy örökké kötelező, akkor ezt szépen "el is fogadjuk"?
2.Ha legközelebb kitalálnak még valami "kötelező" előírást, azt is benyeli mindenki? Lassan olyan ez a vírus, mint egy eszköz arra, hogy az ellenőrzés még teljesebb legyen - és a nép önként veti magát alá ennek félelemből, aki pedig nem, az a birkaszellem "nevibe".
19/127 anonim válasza:
Es mi megis maszkot hordunk, ide veled, regi kardunk!
20/127 anonim válasza:
Nem, sőt, aktívan gúnyt űznék belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!