Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan férfival/nővel,aki nem hajlandó maszkot hordani?
Bakker, napi 12 órát hordom a maszkot, és semmi bajom nincs. Viszont idegrohamot kapok, mikor a kedves vevők öt percenként akarnak meghalni tőle, és bacik felvenni.
Tudod, hogy miért kell hordani? Majd kapsz egy ötvenezres büntetést, és rájössz.
Tudjuk, hogy semmi értelme, pont azért, mert mindenki az állán meg a homlokán hordja, meg végig rángatja a lázas beteg, köhögő gyereket az üzleten, mert rá nem kell maszk. Pont annyit véd így, mintha nem lenne. De mit nem lehet azon felfogni, hogy kötelező?
Több ezer embert megfigyelve azt vettem észre, hogy pont az nem hordja soha, akinek sokat javít a megjelenésén. 🙈
Mi lenne, ha egyén szintjén a lehető legjobban megpróbálnánk vigyázni magunkra és egymásra?
Ha csak 1%ot véd /fő, már annyival kisebb a lehetőség, hogy ez a szr megfertőzzön.
Basszus, ahelyett, hogy az idei évben azt mondjuk, maradunk a pcsánkon, ahogy lehetett mindenki nekiállt kóricálni. Most július közepén alig két hónap után az újabb zárásra készülünk. Én vígan vagyok, mert csak megfogom a gépem, és itthonról mehet a munka, de hány olyan család van, ahol ezt nem lehet kivitelezni, ők éhen halnak, utcára kerülnek?
Nem ad az állam, max rombol, akkor mi mint birkák ebben miért segítünk nekik felelőtlen önzésből?
És ha itt, most bezárunk, akkor kövi májusig fogunk "maradj otthont" játszani, azon majd milyen hisztit fogtok csinálni?
(magát a vírust pont lecarom, krónikus beteg vagyok, nagyon nem szeretném közelről megismerni, mégsem miatta tartom be az előírásokat, hanem mások miatt)
23 Es ha mindenki otthon marad, szerinted egy ev alatt hany ember fog ehen halni? :) Hany vendeglatos, rendezvenyes, egyeb vallakozo plusz az alkalmazottaik akik szinten elveszitik a munkajukat a korlatozasok miatt, kozuluk hanyan fognak ehen halni? Pont hogy a korlatozasok miatt halnak ehen, ember, a maradjotthon miatt. Logika latom megy. Egyaltalan nem kellene semmifele korlatozas, az maradjon otthon, aki szabad akaratabol erre kepes es kesz! A vallalkozasok jo nagy resze nem duskal a penzben, hogy csak ugy szunetelgessenek akar csak 3-4 honapot is, az alkalmazottaikat fizetni szabi alatt meg aztan plane nincs penzuk. (Tudod, nem csak gigamilliardos vallalkozasok leteznek, hanem RENGETEG olyan van, ami honaprol honapra el, akar csak egy mezei alkalmazott.)
A maradjotthon miatt rengeteg ember egy honap alatt is lenullazta magat. Tok ertheto, hogy amint lehetett, mindenki nyitott azonnal, akinek meg mar kezdett veszelybe kerulni kb a mentalis epsege a bezartsag miatt, azok meg mentek is, ahova lehetett.
Nem tudom amugy, mit hisztiztek. Fel lettek keszitve a korhazak, van egy rakas ures agy, lelegezteto gepek uresen, de azert aki menne vissza varratokat kiszedetni, azt hazakuldik, hogy szedje ki otthon, mert van kb 4-5000 allitolagos fertozott a 10 millio fos orszagunkban. Hagyjuk mar.
Feleslegesnek tartom.
Plane h mar regen tulvagyok rajta...
Komolyan kellene valami igazolas h hellloooo en mar immunis vagyok ra. Hagyatok mar ezzel.
Amugy nem az lenne a cel h atfertozodjon az orszag nepe ?? Nyajimmunitas ?? Komolyan tavaly tobben haltak meg mezei influenzaban es tobben kerultek lelegeztetore mint a coviddal...
nincs nyájimmunitás. ellenben most jönnek elő a hosszútávú szövődmények.
szóval szerinted oké, ha az ország 2%-a meghal, csak hogy legyünk túl rajta? 200 ezer ember...
Én sem hordom, ha nem muszáj, egy gyűlölet. Amúgy is felesleges és túl van kapatva ez a hülye korona mizéria / hiszti.
Sok buszon és kisebb boltban nem foglalkoznak már vele, hogy van e rajtad vagy nincs.
Én buszozom, sokan nem hordják és ha fel száll nem szólok érte!
N28
Nem hal meg az orszag 2%a.
Egy komolyabb 8nfluenza szezonban tobban halnak meg
Ameg azert mert teszem azt meghalsz es kimutatjak a covidot a szervezetedben a hallod utan, meg nem jelenti azt h az volt a halalod oka
De ezt teszik szoval mestersegesen van a halalozasi arany magasan tartva.
Amugy gondolkodj vajon miert jonnek egyre durvabb virusok?
Amint a Fold lakossaga elheto szintre csokken ugy fognak enyhulni ezek a virustamadasok.
Ami az emberiseg olyan buta h nem ismeri fel h meg jo par 100 evig ez a bolygo lesz az otthona es vigyazzni kellene ra addig nem nem sajnalom azt a 2%ot.
Az emberiseg jelenleg inkabb egy parazita szintjen van a Fold eleteben. Egy parazitat meg megprobalunk kiirtani nemde ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!