Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők. Járnátok iskola igazgató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Járnátok iskola igazgató helyettes férfival?

Figyelt kérdés
2019. aug. 15. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem számít, hogy micsoda.

Ha megnyerő a személyisége, akkor igen.

2019. aug. 15. 10:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Na jó, de ha egy nő meghallja, hogy tanár, akkor minden 2. reakciója az, hogy azonnal kuka.
2019. aug. 15. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen.
2019. aug. 15. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
"Okos" barátnőid vannak.
2019. aug. 15. 10:55
 5/11 anonim ***** válasza:
65%

Nem nőként, de szerintem nem ezen múlik.

Bár, ha olyan vagy, mint Mr.Besser, akkor nem.

[link]

Vagy mint a sulinkban anno Piroska néni akitől rettegett az egész iskola, még a tőle 70 centivel magasabb diákok is :D Akkor sem, max félelemből.

2019. aug. 15. 11:03
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
Óvónő vagyok, szeretem a pedagógusokat. 😊 Egyébként nekem van olyan munka, ami nem férne bele: pl. katona (szerintem nem kell magyarázni), és bár csodás hivatások, de nem tudnék együtt lenni tűzoltóval, nyomozóval, orvossal a veszély és az időbeosztásuk miatt. A férjem egy multinál középvezető, alapvetően 8-4, irodai munka, havi 1-2 pár napos külföldi úttal. Ez így tökéletes, bár nyilván hiányzik, amikor nincs itthon.
2019. aug. 15. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
#6: persze, ne legyen katona, de a popsid legyen biztonságban a migráció mellett. ☺️☺️☺️
2019. aug. 15. 11:34
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

Nálam csak akkor, ha tesi tanár.:))

Tanárként talán agyad van (magolni mindenképp), optimális esetben intelligens is vagy, ha külsőd is rendben van és mindezek összességét nézve szimpatikus vagy, akkor nem lehet gond. Ha vkinek gond a tanárságod, bocsánat, iskola igazgató helyettességed, az csak kifogás.

2019. aug. 15. 11:53
 9/11 anonim ***** válasza:
65%

A mai politikai helyzetben iskolában (és úgy általában közigazgatásban) csak az kerül magas pozícióba, aki fideszes, és én meg nem szexelek fideszessel, szóval nem.

Egyébként ha megnyerő, nincsenek eltérő politikai nézeteink és amúgy is szimpatikus és tetszik, akkor persze, simán tanárral is, ez nem befolyásolna.

2019. aug. 15. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
32%

#7 Egy esetleges bevetésen nagyon jó érzés lehet ülni és várni, hogy hazajön-e, vagy csak a lábát hozzák vissza :)

Paraszt :)

2019. aug. 15. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!