Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek mi a minimális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mi a minimális elvárásotok a férfiak külsejével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az enyém:

Ne legyen kövér

Ne legyen túlságosan izmos

Ne legyen zsíros haja

Ne legyen kopasz

Ápolt fogai legyenek

Ne legyen túlságosan szőrös

Mosakodjon, ne legyen sohasem büdös

Ápolja a bőrét: ne legyen pattanásos, ne legyenek halott bőrdarabkák az arcán, hidratálja a bőrét

Ha ezeket a minimális elvárásokat teljesíti, akkor főleg az arc dönti el, hogy kell-e nekem.

2019. dec. 25. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
66%
79- es ne legyen már irreális elvárás hogy a pasi ne dagadt, zsíros hajú, rohadt fogú bűzős leheletű, büdös legyen. Komolyan ki az a nő aki ilyet megkíván ?? Igenis mindenki tegye meg a tőle legtöbbet tehetőt hogy ne legyen visszataszító ha nőt akar. A zsíros hajról meg tehet, mossa meg gyakran vagy menjen vele bőrgyógyászhoz.
2019. dec. 26. 22:56
 82/84 anonim ***** válasza:
78%
A pénisz méretröl nem tehet egy férfi
2019. dec. 27. 00:23
 83/84 anonim ***** válasza:
36%

80-as! Látod itt a baj, hogy én is irreális elvárásokat támasztok például veled szemben is, olvasd csak el a kérdést butuskám!

na segítek:

Nektek mi a minimális elvárásotok

Érted MINIMÁLIS! Vagyis nem érted úgy tűnik, nekem a minimális elvárásom ott kezdődik, hogy egy nő tudjon szöveget értelmezni, te ezen már megbuktál. Az, hogy gondolom IRL nincs D kosaras melled, arról is te tehetsz!

2019. dec. 31. 06:41
 84/84 anonim ***** válasza:
92%
Én személy szerint nem háborodok fel azon, ha valakinél azért esek ki, mert nincs D kosaras mellem. Nem veszem zokon, mert ha valakinek ez fontos, akkor nyilván más területen sem illünk össze, és tök jó, hogy már ennél az első szűrőnél kiderül és nem húzzuk tovább egymás idejét. Ahogy a fenti listánál is ha valaki nem teljesíti ezeket, szerintem nem feltétlenül kell ennyire magára venni (jó, azt továbbra sem értem, hogy ezeken mi a teljesíthetetlen elvárás, de ezt most hagyjuk), hiszen ha már ezen a szinten elbukik, akkor jobb is, ha nem fektet több energiát az ismerkedésbe olyannal, akinek ezek a fontosak, mert még ha össze is jönnek, később úgyis konfliktus lesz belőle és végül nem maradnak együtt hosszú távon, akkor meg minek?
2019. dec. 31. 06:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!