Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a minimális elvárásotok a férfiak külsejével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Az enyém:
Ne legyen kövér
Ne legyen túlságosan izmos
Ne legyen zsíros haja
Ne legyen kopasz
Ápolt fogai legyenek
Ne legyen túlságosan szőrös
Mosakodjon, ne legyen sohasem büdös
Ápolja a bőrét: ne legyen pattanásos, ne legyenek halott bőrdarabkák az arcán, hidratálja a bőrét
Ha ezeket a minimális elvárásokat teljesíti, akkor főleg az arc dönti el, hogy kell-e nekem.
2019. dec. 25. 18:57
21/84 anonim válasza:
Csak nevetek rajtad de te legalább szép vagy vagy csak lyuk nagy a lábad között amúgy meg legyen fönők, fizetése legyen fél millió ez lemaradt
22/84 anonim válasza:
vannak igények kérem, ne is horkoljon :D kevés pasi nem horkol.
23/84 anonim válasza:
kihagytad kérdező, hogy azért legyen lakása, meg pár milliója is jó ha van
24/84 anonim válasza:
Oké ne legyél olyannal aki nem tetszik de az igény egy kicsit nagy
25/84 A kérdező kommentje:
# 22
Hány pasival aludtál, hogy ezt így ki tudod jelenteni?
2019. dec. 25. 20:43
26/84 anonim válasza:
A max 5 éves legalább három-négymillás kocsi is kimaradt.
27/84 A kérdező kommentje:
Jöttök itt a milliókkal incelek, de a kérdés a külsőről szólt. Nagyon jól tudtok szöveget értelmezni :D
2019. dec. 25. 20:44
28/84 anonim válasza:
Amúgy gratulálok kérdező, mert a szövegértés se megy, tehát elvárás az van, csak nálad hiányzik ez-az fejben. Ugye segítek a #18. válasz az enyém abban nem azt írom, hogy én incel vagyok, hanem ha csak ilyen "nőkkel" találkoznék, akkor könnyen az maradtam volna. Azért a női nem mentségére nem mindegyikőtök ilyen...
29/84 anonim válasza:
kérdező, uncsim nagyon jó pasi, vagy 35 nője volt (8 pár, a többi egyéjszakás, van 3 szobás lakása, de nagyon horkol. 37 éves. Megsúgom, szex után mindig a másik szobában aludt, de soha egy nőt sem zavart. De majd te, a nagy elvárású...
30/84 anonim válasza:
Kérdező te mit tudsz nyújtani egy pasinak? És ne nevez incelnek senkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!