Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a minimális elvárásotok a férfiak külsejével kapcsolatban?
Az enyém:
Ne legyen kövér
Ne legyen túlságosan izmos
Ne legyen zsíros haja
Ne legyen kopasz
Ápolt fogai legyenek
Ne legyen túlságosan szőrös
Mosakodjon, ne legyen sohasem büdös
Ápolja a bőrét: ne legyen pattanásos, ne legyenek halott bőrdarabkák az arcán, hidratálja a bőrét
Ha ezeket a minimális elvárásokat teljesíti, akkor főleg az arc dönti el, hogy kell-e nekem.
Amit a kérdező leírt mint elvárás tök alap!
Kövér vagy: ne zabálj állandóan és kezdj el mozogni
Túl izmos: ez relativ...
Zsíros haj: itt behaltam amikor azt fejtegette valaki hogy erről nem tehet a pasi! Hát mossa meg minden nap bakker, akkor nem fog undorítóan kinézni!
Kopasz: erről oké, nem tehet, de akkor legalább borotválja teljesen le, ne pamacsos Mézga Géza legyen 25 évesen.
Ápolt fog: moss fogat, évente fogorvos ( sztk ingyen van a tömés), ha meg már szétrohadt arról baromira tehet a pasi és az gusztustalan és igénytelen.
Szőr: van borotva!!
Mosakodás: alap!!! Ki akar egy büdős pasival szexelni??? Fújjj!!!
Aki ezeket az elvárásokat teljesíthetetlenek érzi, meg is érdemli hogy egyedül maradjon!
Haladtam szép sorban végig a kritériumokon és büszkén tapasztaltam, hogy mindnek megfelelek.
Illetve, majdnem mindnek: mi a fityfene az a hidratálás?
(Jó, aztán bejött a horkolás is, ott én is kiestem a csodanőért folytatott versenyből, nem is tudom, most hogyan tovább, mer' innen nem lehet felállni.)
62-es! Hidd el, a kívánságlistájukon, ami szerintük "alapelvárás" a férfiak úgy 99%-a megbukik. 😂😂 Csak a metroszexuális kozmetikushoz járó srácocskák nem, de azoknak meg nem kellenek, aztán itt sírnak.
mint mi férfiak alkotnánk egy elvásárlistát, ami így indulna hogy minimum D kosaras mell és utána rámondanánk, hogy "alap" és akinek nem tetszik az így járt. 😂😂 Ez a kérdés az itteni életképtelen l#####kkal egyetemben egy irreális vicc.
Nem ertem mi a bajotok azzal, ha egy nőnek vannak elvarásaik!!!
Nekünk ugyan ugy vannak!!
Mit lázadoztok ezen,amikor ez volt a kerdes?
Egyébkent a legtöbben azt irtak, " Penze is legyen mev jó kocsi!" S ha ez az elvaras, akkor mi a gond?
Altalaban minden nő szep, ápolt ,igenyes, egészséges,penzes ,jó potenciaval megáldott pasira vagyik!
Mint ahogy mi is a legszebb legokosabb nőre!
Miert kell ezen fellazadni?
Általaban az történik, hogy idővel,az igényeink lejjebb szálnak,mert rájövünk ,hogy többet szeretnenk elvarni,mint amit nyújtani tudunk!
Ilyenkor általaban mindenki talal part magának hosszabb rövidebb időre!
Azt viszont, hogy kinek mik az igényei azt azert hadd ő szabja meg!
Lehet,hogy semmit,de annak meg is lesz az eredménye, de azt viszont maganak köszönheti,ugyan ugy mintha mindent es egy alompar lesznek!
En csak azt mondtam, hogy neked sem tetszene, ha valaki mas akarná megmondani milyen nővel- pasival akarj elni!
Nem kel feltetlen annak lennie!
A csúnya igentelen pasik is elvarjak, hogy szep nőjük legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!