Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a minimális elvárásotok a férfiak külsejével kapcsolatban?
Az enyém:
Ne legyen kövér
Ne legyen túlságosan izmos
Ne legyen zsíros haja
Ne legyen kopasz
Ápolt fogai legyenek
Ne legyen túlságosan szőrös
Mosakodjon, ne legyen sohasem büdös
Ápolja a bőrét: ne legyen pattanásos, ne legyenek halott bőrdarabkák az arcán, hidratálja a bőrét
Ha ezeket a minimális elvárásokat teljesíti, akkor főleg az arc dönti el, hogy kell-e nekem.
Akkor ha a nők nem poénnak gondolják a listát szedjük szépen cafatokra a hülyeségeiteket!
"Ne legyen kövér"
A magyarok kétharmada kövér/túlsúlyos, gratulálok a férfiak kétharmadát már ki is szórtátok, elvégre ez "alapelvárás" 🤣🤣🤣
"Ne legyen túlságosan izmos"
nem egy nagy kérés ez csak pár gyúrósra igaz, ez még OK.
"Ne legyen zsíros haja"
Ez ellen nem lehet csinálni semmit, jó, hogy nem az "alapelvárás", hogy ne legyen barna szeme. Aki zsíros hajra hajlamos, annak az is van vagy akkor nincs, ha:
leborotválja kopaszra!
De:
"Ne legyen kopasz"
Komolyan? most itt tartunk, hogy nektek "alapelvárás", hogy menjünk szembe a természettel? Vagy ennyire nem ismeritek a biológiát? Van egy rossz hírem a kopaszság ellenszerét nem találták fel. Ennyi erővel tök oké rasszistának is lenni.
"Ápolt fogai legyenek"
Tehát legyen egészséges a fogsora, amit meg szintén öröklünk, de nem kell tudjátok ezt.
"Ne legyen túlságosan szőrös"
és aki túlságosan szőrös az mit csináljon? trimmeltesse, hogy legyen is szőrös de ne is legyen szőrös?
"Mosakodjon, ne legyen sohasem büdös"
mosakodjon -végre valami, amiben ténylegesen van döntési lehetőséged! köszönöm, hogy legalább egy olyan rohadt pont van, ami valóban elvárható.
de a folytatás
"ne legyen sohasem büdös"
e már nem megy, megint az a fránya biológia ugye, a büdösödés természetes folyamat, és a többség nem izzadásgátlóval fürdik egy meleg nyári napon a legápoltabb férfi is izzadságszagú fizikai aktivitás után, meg fogtok lepődni, de ti nők is! Tudom mert teniszeztem nők ellen 30 fokban , micsoda bűz jött a hónuk alól! 🤮🤮
"Ápolja a bőrét: ne legyen pattanásos, ne legyenek halott bőrdarabkák az arcán, hidratálja a bőrét"
Itt padlót fogtam a röhögéstől, "ne legyenek halott bőrdarabkák az arcán" ez rohadt jó, mint valami paródia a plázacicákról.😂😂😂
meg, hogy ne horkoljon, kész nem hiszem el, nem hiszem el, hogy ti ezt komolyan gondoljátok.
"Ne legyen zsíros haja"
és igen, ez ellen sincs jelenleg megbízható gyógyszer. Lehet csökkenteni a mértékét, de akinek izzad a fejbőre, az használhat nizoral, alpecin, revita sampont (mind használtam, 2-3 ezer, utóbbi 7 ezer ft)akkor is zsírosodni fog. Szerintem aki ilyen kérdést írt ki, az nem mondom, hogy hová való...
Mert a 20-on évesek tömegével kopaszodnak, mi? Hagyjatok már a hülyeségeitekkel. Akkor nézzük, hogy valójában mire gondolt:
Ne legyen kövér - egyértelmű, irány a konditerem!
Ne legyen túlságosan izmos - nem kell a gyúrást túltolni, ez egyértelmű.
Ne legyen zsíros haja - mosson hajat rendszeresen. Azt meg egyszerűen nem hiszem el, hogy olyan létezik, hogy hajat mos valaki, és azonnal visszazsírosodik. Ha igen, akkor irány a bőrgyógyász, mert ez nem normális!
Ne legyen kopasz - egyértelmű. Ha 20-as, 30-as vagy, akkor valószínűleg nem kopaszodsz még, tehát kár felháborodoni. Ha igen, akkor igen szar génekkel lettél megverve.
Ápolt fogai legyenek - mosson fogat rendszeresen és járjon fogorvoshoz. Ez miért nem alap? Jó az, ha fáj, rohad a fogad? Élvezed?
Ne legyen túlságosan szőrös - lehet borotválkozni. Mondjuk a szőr engem személyesen nem zavar.
Mosakodjon, ne legyen sohasem büdös - tisztálkodjon rendszeresen. Ha abnormálisan büdös valamelyik testrészed, akkor szintén irány a bőrgyógyász, mert valószínűleg el van fertőződve. Ne legyél olyan, mint az ismerősöm, aki IRL incelkedik, de nem veszi észre, hogy az egész vonatkocsi fulladozik, mikor leveszi a cipőjét.
Ápolja a bőrét: ne legyen pattanásos, ne legyenek halott bőrdarabkák az arcán, hidratálja a bőrét - a bőrápolás nem csak a homokosok asztala.
Szerettek apróságokba belekötni, de mindegy is, akkor sem fogunk a farkatokon pörögni, már csak a hozzáállás miatt sem.
Ha 20-as, 30-as vagy, akkor valószínűleg nem kopaszodsz még, tehát kár felháborodoni. Ha igen, akkor igen szar génekkel lettél megverve.
Vicc vagy ember, oltári irgalmatlan világegyetemes vicce.
Ne legyen túlságosan szőrös - lehet borotválkozni. Mondjuk a szőr engem személyesen nem zavar.
Ja, hogy férfi vagy és a férfiakat kedveled. Ez most már fix. Így érthető.
Ááááá, nő vagyok, de mondjuk a hónaljam tényleg szúr már egy kicsit, le kéne kapni róla a szőrt. XD XD XD
A férfi szőrrel nincs semmi baj szerintem: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!