Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek mi a minimális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mi a minimális elvárásotok a férfiak külsejével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az enyém:

Ne legyen kövér

Ne legyen túlságosan izmos

Ne legyen zsíros haja

Ne legyen kopasz

Ápolt fogai legyenek

Ne legyen túlságosan szőrös

Mosakodjon, ne legyen sohasem büdös

Ápolja a bőrét: ne legyen pattanásos, ne legyenek halott bőrdarabkák az arcán, hidratálja a bőrét

Ha ezeket a minimális elvárásokat teljesíti, akkor főleg az arc dönti el, hogy kell-e nekem.

2019. dec. 25. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 A kérdező kommentje:

# 29

Hát ha annyira igénytelen és lusta, hogy nem megy el egy orvoshoz a horkolásával, akkor nincs miről beszélnünk. Nekem nem kell egy olyan kapcsolat, ahol folyamatosan külön szobában alszunk és az életemet meg nem fogom kialvatlanul leélni.

2019. dec. 25. 20:55
 32/84 anonim ***** válasza:
13%
kérdező, azt azért remélem olvastad, hogy sokkal boldogabbak azok a párok (sok felérés bizonyítja), ahol szex után külön szobában alszanak? Ha nem, tedd meg, vagy maradj magányos, nekünk az volna a legjobb.
2019. dec. 25. 21:03
 33/84 A kérdező kommentje:

# 32

Jó, hogy nem csak ez a két lehetőségem vagy, ugyanis találhatok egy egészséges férfit is, aki nem horkol. A többség azért nem igénytelen lustaság.

2019. dec. 25. 21:07
 34/84 anonim ***** válasza:
25%
Te valami tizen, huszon éves nagyigényű p'csa vagy, jól gondolom? Annyira látszik a gusztustalan, pökhendi stílusodból... dobálózol itt az igényekkel, és cserébe mit tudsz nyújtani, hmm?
2019. dec. 25. 21:07
 35/84 A kérdező kommentje:

# 34

Ez nemcsak rólam szól. A nőknél alap dolgo, hogy nem szeretik a büdös, ápolatlan férfiakat. Ez alapigény.

2019. dec. 25. 21:09
 36/84 Ollókezű Edward ***** válasza:
78%

Én már eljutottam abba a korba, hogy a nős pasik is ostromolnak, mert bevallásuk szerint unják a feleségüket meg a családosdit. Arra persze nem gondolnak, hogy az asszony az óriási belüket unja, hogy 10 év alatt akkorára dagadtak, mint egy mindenórás kismama. Röhej. Jönnek a beles, kopasz pasik, hogy ba**unk, persze, okvetlenül...

DE ezek a faszik 40+-osak. Ha te 20-30 évesen nézel így ki, akkor az gáz. És mielőtt ezzel jöttök, én is lefogytam, tettem, és most is teszek azért, hogy egyre jobban nézzek ki, ezért is repülnek rám. Ha te kövér és büdös vagy, akkor szintén kövér, büdös nő illik hozzád, te neckbeard.

A büdös lábra meg csak annyit mondok, hogy igenis tehetsz róla, hogy nem mész el orvoshoz. Ki tudja milyen gombás, bakteriális fertőzésed van, de ezt viseljék el. Nyalni már ne nyalják meg?

2019. dec. 25. 21:15
 37/84 anonim ***** válasza:
68%

Ezek tök alap elvàrások. Egy darabig azt hittem viccelnek a férfi hozzászólók. De sajnos làtom hogy nem.😬

Ez mondjuk elég gyászos. Már az igènyesség is luxus lett. 🙄

2019. dec. 25. 21:47
 38/84 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem miért boldogok azok a párok, akik szex után külön szobában alszanak. Ennyi erővel akkor akár tarthatnék csak egy szexpartnert a párom helyett.

Van egy ismerősöm, tökéletes alakú 40-es hölgy. A férje egy elhízott nyugdíjas rendőr. A nő azt mondta, hogy már évek óta külön szobában alszanak, mert olyan hangosan horkol a férje, hogy nem tud tőle aludni. Gondolom a szex is ritka lehet.

Én szeretem a dagi pasikat, de az összes kivétel nélkül iszonyatosan hangosan horkol. Még szerencse, hogy párom átlagos testalkatú. És egy szobában, egy ágyban alszunk és nagyon jó így.

2019. dec. 25. 21:53
 39/84 anonim ***** válasza:
9%
A kérdezőre és pár válaszolójára 35. 36. szokás mondani, hogy öreg-k@@vák előre!
2019. dec. 25. 22:04
 40/84 anonim ***** válasza:
30%

37-es!

Egy darabig azt hittem viccelnek a női hozzászólók. De sajnos làtom hogy nem.😬

Ez mondjuk elég gyászos. Már az valóságérzék is luxus lett a nőknél. 🙄

2019. dec. 25. 22:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!