Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban tényleg keménynek, érdekérvényesítőnek kell lenni, másképp a nő kiszeret belőled?
Úgy értem az egyéni érdek egy kapcsolatban is nagyon fontos és nem szabad mindig elnézőnek lenni és olykor problémát kell csinálni dolgokból, kritizálni kell a nőt, panaszkodni, hogy nem tetszik ez meg az?
Ha túl elnéző vagy és kompromisszumra kész azt gyengeségnek veszi és kiszeret belőled?
Ha túl... vagy akkor az mindig negatív.
Amúgy nem vihart kell kavarni a biliben csak önmagadnak maradni. Az ha valaki folyton keresi mibe köthet bele ugyanolyan kiakasztó és kiábrándító mint ha papucs lesz.
Volt olyan fiú az életemben aki gyakorlatilag úgy próbálta rendezni az életét ahogy szerinte én szerettem volna. Nem olyan programot ajánlott amihez kedve volt hanem azt próbálta kitalálni én mit akarnék stb. Na ő túl "alkalmazkodó" volt.
Elvileg a lány abba szeret bele aki vagy. Ha már nem az leszel aki vagy csak egy a lány igényeit kiszolgáló biorobot miért is ne szeretne ki belőled?
Nagybetűs és idézőjeles az az elvileg. Mert sokszor van az, hogy beleszeret a bűnözőbe "majd ő megváltoztatja" felkiáltással. :D
Te hogy a fracnba kaptál emberi testet?? Az ilyenek még kapnak egy átlag kutya életez, hogy belerázódjanak a dolgoba, de maximum valami afrikai benszülött emberke lehetnél.
Valamiben nagyon jó lehetsz, mert gondolkodásba sehol se vagy.
Foglalkozz önismerettel, és beszélgess ilyen hipotéhisekről olyan emberekkel, akik nem hagynak ott amikor rájönnek, hogy ezt komolyan kérded.
7
Miről beszélsz, a kutyák sokkal jobb teremtések az embernél, sokkal tisztábbak. Így egy kutya a szememben magasabb szinten áll mint az ember, ha nem is intelligenciában (ezt viszont nem tudhatjuk biztosra mivel nem tudunk velük kommunikálni) de spirituális, erkölcsi szinten mindenképp. Az ember romlott, szóval ne állítsd már be úgy mintha mi lennénk a csúcs.
Ugyanakkor én senkinek nem ártottam az életben, mit szólsz azokról akik bűnözők és azokról a nőkről akik beleszeretnek a bűnözőkbe? Ők milyen szinten vannak szerinted?
"olykor problémát kell csinálni dolgokból, kritizálni kell a nőt, panaszkodni," - azok a nagyszerű kutyák csinálnak ilyet?
Szerintem hülyeség a felvetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!