Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatban az egyik fél dohányzik, a másik nem, az nagyon zavaró a nem dohányzó fél számára?
Randiztam egy lánnyal, és jól ment, meg kölcsönös a szimpátia. Csak az zavar, hogy ő cigizik, én meg nem!
Elmondása szerint 6-8 szálat szív egy nap.
Elsősorban olyanok véleménye érdekelne, akik voltak már hasonló helyzetbe, hogy ez mennyire zavarta őket?
Azt csak te tudhatod. Ismerek olyan nemdohányzót, aki vidáman elvan olyan helyiségben, ahol vágni lehet a füstöt.
Olyat is, akinek elég ha látja a füstöt, márt rosszul van.
Olyan kapcsolatot is ismerek jó párat, ahol csak az egyik fél dohányzik.
Nekem az első barátom dohányos volt, hasonló adatott szívott ő is, mint a randipartnered. Először a szerelem rózsaszín ködén nem jött át a cigizés hátránya, meg anyukám kicsi köröm óta dohányzik szóval nem volt újdonság a cigiszag.
De aztán igenis zavart a szag csókólózásnál, hiába mosta rendszeresen a fogát meg a nyelvét.
Zavart, hogy amikor cigizés után mondjuk azonnal egymásnak estünk és esetleg orálisan kényeztetett, akkor a cigis nyelve után borzasztóan csípett.
De a spermájának is elképesztően szúrós csípős izé volt. Szóval nem volt hosszú életű a kapcsolat.
Engem nagyon zavar, régebben nem csináltam belőle problémát, most azonban váló ok lenne számomra. Rághat rágót, használhat parfümöt, moshat hajat naponta, akkor is érzem rajta a dohány szagot bármit is csinál.
41F
Első párom dohányzott, akkor 19 évesen még nem zavart. Most már marhára zavar, nem is lett az egyik kapcsolatom hosszú életű eniatt.
31n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!