Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy kapcsolatban az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolatban az egyik fél dohányzik, a másik nem, az nagyon zavaró a nem dohányzó fél számára?

Figyelt kérdés

Randiztam egy lánnyal, és jól ment, meg kölcsönös a szimpátia. Csak az zavar, hogy ő cigizik, én meg nem!

Elmondása szerint 6-8 szálat szív egy nap.

Elsősorban olyanok véleménye érdekelne, akik voltak már hasonló helyzetbe, hogy ez mennyire zavarta őket?

2019. dec. 10. 10:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell tudnod, hogy menyire zavar a füst, illetve a szája, ruhája, bőre cigi szaga, íze.
2019. dec. 10. 10:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét fél számára zavaró a másik.
2019. dec. 10. 10:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Többen is cigiznek a családban, önmagában az nem zavar. Inkább az érdekelne, hogy pl. csók közben mennyire érződik az íze, és meddig.
2019. dec. 10. 10:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt csak te tudhatod. Ismerek olyan nemdohányzót, aki vidáman elvan olyan helyiségben, ahol vágni lehet a füstöt.

Olyat is, akinek elég ha látja a füstöt, márt rosszul van.

Olyan kapcsolatot is ismerek jó párat, ahol csak az egyik fél dohányzik.

2019. dec. 10. 10:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnék össze dohányossal, mert engem zavar. Aki meg összejön azt nyilván nem zavarja. Ez a te döntésed, de ha összejössz vele úgy hogy tudod, hogy mennyit bagózik, utána már nem igazán van jogod rinyálni miatta.
2019. dec. 10. 10:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első barátom dohányos volt, hasonló adatott szívott ő is, mint a randipartnered. Először a szerelem rózsaszín ködén nem jött át a cigizés hátránya, meg anyukám kicsi köröm óta dohányzik szóval nem volt újdonság a cigiszag.

De aztán igenis zavart a szag csókólózásnál, hiába mosta rendszeresen a fogát meg a nyelvét.

Zavart, hogy amikor cigizés után mondjuk azonnal egymásnak estünk és esetleg orálisan kényeztetett, akkor a cigis nyelve után borzasztóan csípett.

De a spermájának is elképesztően szúrós csípős izé volt. Szóval nem volt hosszú életű a kapcsolat.

2019. dec. 10. 11:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon zavar, régebben nem csináltam belőle problémát, most azonban váló ok lenne számomra. Rághat rágót, használhat parfümöt, moshat hajat naponta, akkor is érzem rajta a dohány szagot bármit is csinál.

41F

2019. dec. 10. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:
15%
A dohányzás eleve sokat elárul róla: ostoba, igénytelen. Ki akarná olyan drágán mérgezni saját magát? Ki akar állandóan büdös lenni? Csak gondold át...
2019. dec. 10. 12:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A férjem dohányzik, én nem. Ez a kezdetektôl fogva így volt, 14 éve vagyunk együtt, soha nem volt ez gond köztünk. Igen, van egy enyhe dohányíze és dohányszaga, de én ezzel együtt szerettem ôt meg. A lakásban, autóban sosem dohányzik, mindig kimegy az erkélyre, teraszra. Maximálisan tiszteletben tartja, hogy én nem cigizek, sosem füstöl az orrom alá. Én meg elfogadom, hogy dohányzik.
2019. dec. 10. 13:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Első párom dohányzott, akkor 19 évesen még nem zavart. Most már marhára zavar, nem is lett az egyik kapcsolatom hosszú életű eniatt.

31n

2019. dec. 10. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!