Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaro ha a partnernek mar van gyereke, vagy akar a masik szulo?
Kicsit hulyen van a kerdes megfogalmazva...
Ti hogy allnatok ahhoz ha akit "kineztetek magatoknak" van mar egy gyereke a korabbi kapcsolatabol? Tartanatok attol hogy a masik szulo esetleg visszapartol a jelenlegi partneretekhez? Mert a kozos gyerek csak egyfajta kapocs lesz koztuk...
Legyszives gyerek temanal ne irjatok azt hogyha annyira szereted nem erdekel, mert myilvan nem x het utan jelenti be h van egy gyerekem, es akkor meg nem igazan van ott akkora oriasi mindent elsopro szerelem...... Koszi
Ha a nő hagyja ott a gyermeke apját, ott szerintem komoly bajok lehettek, a nő nem fog visszamenni a férfihez.
Viszont ha a férfi hagyja ott gyermeke anyját, az már elképzelhető h visszamegy
Barátnőmnek van egy hét éves kislánya.
Nagyon furcsa dolog tud lenni, mindig ott van a gyerek, sokszor a szex elképzrlhetetlen,vagy ki kell várni,hogx a gyerek elaludjon és akkor is csak óvatosan,mert ha frlkelted,akkor elfelejtheted a dolgot...
Barátnőm pl este 6-ig dolgozik,szeptemberől én járok a gyerekért suliba... rengeteg teher van egy gyerekkel,rengeteg időt felemèszt és nagyon nehéz, főleg ha nincs gyereked és csak úgy kapsz egy 6-7 évest...
Abszolút megértem azt,aki úgy dönt,hogy ezt nem képes vállalni...
Én nagyon szeretem a barátnőmet,úgyhogy kitartok.
De sokdzor nagyon zavar,hogy egyszerűen nincs időm semmire ami fontos lenne...
Ha meg ezt véletlen kimondom,azt egyből félreérti barátnőm és sír...
Még nem költöztünk ödsze, mert anyagi korlátai vannak a dolognak,de már jó lenne, mert az megoldaná az idő egy részét...
A nehezebb kérdés, hogy egyszerűen nem tudom "szeretni" a gyereket, el vagyok vele, tudom kezelni a helyzetet, de mikor szófogadatlan, akaratos,bújós, fèltékeny... olyankor néha nem tidom meddig bírom még...
Remélem majd idővel nem lesz ekkora fa"^&sztorlasz, mert nagyon nehéz így más gyerekét nevelni...
Még oldalakat tudnék ilyen se füle se farka dolgokat írni,de a gondolataim lényegét leírtam, ha lenne kérdésed írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!