Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom kijelentette, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom kijelentette, hogy drogozni akar mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval fesztiválra fog menni és azt mondta el akarja engedni magát. Így is sokat füvezik ami miatt nem szólok de ,hogy bogyót meg bélyeget akar használni mert el akarja engedni magat nekem nem fér bele. Eddig úgy volt ,h megyek vele én is de már semmi kedvem. Majdnem 30 éves és komolyan ennyi szar kell neki?? Nem tudom mit tegyek mert szeretem és fontos nekem. Összezavarodtam

23/L

2016. júl. 28. 08:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%

Komolyan mondom, nekem is kéne valami szart szívni, így egészségesen senkinek sem kellek.

Fszom az egészbe.

2016. júl. 28. 08:50
 2/15 anonim ***** válasza:
38%
#1 Nem emiatt nem kellesz senkinek ;)
2016. júl. 28. 08:52
 3/15 anonim ***** válasza:
#2 Köszönöm a biztatást.
2016. júl. 28. 08:55
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Egy-egy ilyen használatba nem fog belehalni. Jó mondjuk az a csaj most belehalt nemrég, de a busz is elüthette volna. Szóval attól hogy egy egy fesztiválon kipróbál ilyeneket, még nem lesz drogos, a rendszeres cigizés/füvezés sokkal ártalmasabb. Szerintem köss vele kompromisszumot, hogy fesztiválokon drogozhat, de egyéb esetben, nem, mert otthagyod a pitsába. Azokat a szar fesztiválokat én nem is bírnám egyébként drog nélkül. :D
2016. júl. 28. 09:27
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
Hagyd ott vagy ne panaszkodj. Szerinted akinek kozel a 30-hoz annyi a jovokepe hogy "fu, eki meg belyeg, es feszival", azzal megis milyen jovot lehet epiteni? A baratod mar most is egy fuggo drogos, de meg fel sem ismerte ezt, es te komolyan egy ilyen lecsuszott senkivel akarsz egyutt lenni? Hat mondom, akkor szeressed, de nem tudom mit varsz, panaszkodni valtoztatas nelkul (o nem fog mert nincs tudataban a betegsegenek) felesleges.
2016. júl. 28. 09:28
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Ha neked ez jó, szenvedj csendben.

Ha nem akarod, hogy a párod egy drogos, felelőtlen, link pöts legyen, akkor pedig ideje kidobni.

Azt tisztázd magadban, mit akarsz hosszú távon egy drogfüggőtől. Gondolom más gond is lehet vele, ha csak így tud lazulni.

Ennél jobb pasit tényleg nem találtál!?

Akkor te se vagy százas.

2016. júl. 28. 09:32
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
Mondd meg neki, hogy vagy a drog, vagy te! Már most függő, és ez valószínűleg csak rosszabb lesz, akkor pedig téged is csak le fog húzni.
2016. júl. 28. 09:45
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki. 30 évesen elég éretlen dolog már ilyeneket csinálni. Ilyet a 16 éves kisfiúk szoktak. Meg ez elég gáz,hogy elmegy bulizni és csak úgy tud ellazulni ha drogozik. Akkor ne menjen bulizni ,ha ilyen feszengős és csak így tudja feloldani a gátlásait. Meg már így is drogfüggő ha sokat füvezik.
2016. júl. 28. 10:35
 9/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, jól sejtem, hogy társfüggő vagy? Egy ilyen kandúr csak a bajt csinálja. Már így is sokat füvezik és ha kipróbálja a durvább drogokat, akkor később majd azokkal fog ellazulni.

Én a helyedben most lépnék le, amíg még könnyű és lehet. Később rosszabb lesz.

4: Ez a nap válasza nálam. "Egy-egy ilyen használatba nem fog belehalni. Jó mondjuk az a csaj most belehalt nemrég..."

Kacagok komolyan. Gondolom te sem vagy igazán józan életű. :D

2016. júl. 28. 10:56
 10/15 anonim ***** válasza:
#9 ti nem értitek az iróniát. :) életemben összesen 2 slukk cigit szívtam, ami speciel füves volt. Ez a cigis/drogos múltam.
2016. júl. 28. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!