Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kijelentette, hogy drogozni akar mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval fesztiválra fog menni és azt mondta el akarja engedni magát. Így is sokat füvezik ami miatt nem szólok de ,hogy bogyót meg bélyeget akar használni mert el akarja engedni magat nekem nem fér bele. Eddig úgy volt ,h megyek vele én is de már semmi kedvem. Majdnem 30 éves és komolyan ennyi szar kell neki?? Nem tudom mit tegyek mert szeretem és fontos nekem. Összezavarodtam
23/L
2016. júl. 28. 08:47
11/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok társfüggő csak a kapcsolat elején nem derültek ki ezek a dolgok... általában hamar koccolom azt aki nem szimpatikus dolgokat tesz csak most sajna szerelmes vagyok :D
2016. júl. 31. 07:48
12/15 anonim válasza:
#11 szóval akkor nem társfüggő vagy, hanem felszínes. Ha valaki rendszeresen füvezik, az elég hamar kiderül.
13/15 Titusztitusz válasza:
Azonnal hagyd ott az ürgét...Bár ILYEN alakkal normális nő már alapbol szóba sem szokott állni már a kezdet kezdetén sem...
14/15 anonim válasza:
Akkor ne panaszkodj, szeressed.
15/15 A kérdező kommentje:
Na végül az lett az egészből,hogy elmentem vele a fesztiválra. Hülyeségeket nem csináltunk és nagyon jól éreztünk magunkat azóta már fű problémák sincsenek néha napján megiszunk 1 üveg bort de itt kimerülnek a dolgok.
Szóval örül a lelkem :D
2016. dec. 18. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!