Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a parom kijelentett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a parom kijelentette hogy egyedul akar most lenni?

Figyelt kérdés
hirtelen , semmibol semmibe, hogy most igy erez, at akarja gondolni. fogalmam sincs mit tegyek nagyon szeretem es ez most nagyon kiboritott. mindig o hitegetett hogy o soha nem szakkitana nem lenne ra kepes, most meg ez...
2015. okt. 18. 06:54
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Akkor hagyd egyedül, néha szükségünk van az egyedül létre, hogy mindent átgondoljunk és tisztán láthasunk. Ha ilyenkor a nyakában fogsz lógni akár aszt is elérheted, hogy inkább eldob. F 25. Fiatal vagyok de már sok tapasztalattal
2015. okt. 18. 07:11
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Szakíts vele szerintem. Az a gyanúm, hogy más felé kacsintgat.
2015. okt. 18. 07:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban, mint a pasi, akit talált helyetted!
2015. okt. 18. 09:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Hagyd egyedül,legalább te is át tudod gondolni a kapcsolatotokat,hogy mi az,ami miatt ezt érezheti,neked jó-e az egész,te vajon hibáztál-e valahol?!

Az,hogy mindig hitegetett,hogy sose hagyna el lehet az oka ennek is.Mert biztonságban érzed magad,úgy érzed neked nem kell semmit tenni a lányért,a kapcsolatért,kényelmesen elvoltál benne,hogy úgy is velem marad.Egy kapcsolatért dolgozni kell.Azaz:

-minőségi közös idő,és nem mennyiségi!Mert nem lehet csak otthon gubbasztani,igenis kellenek közös PROGRAMOK,akár egy kirándulás,étterem,mozi,séta,egy limonádéra beülni..

-külső.Igenis kell magunkra adni párkapcsolaton belűl és nem beérni azzal,hogy így is szeret! Büdös szájjal,hónaljal,ódivatú ruhákban nem lehet a szexuális vágyakat meghozni,és ezért is lépnek sokan félre,csak nem vallják be! KELL,HOGY TETSZENI AKARJ A PÁRODNAK!

-voltak esetleg olyan dolgok,hogy a lány kért valamit,de te nem tettél érte semmit?Egy kapcsolatért dolgozni kell.És az,hogy néha kompromisszumot kötünk nem jelenti azt,hogy feladjuk önmagunkat!Azért,mert valakit 1-2 dolog zavar,még nem akar téged megváltoztatni!!De igenis kell,hogy összecsiszolódjatok,mert ha mindenki makacsan ragaszkodik ahhoz,hogy ilyen vagyok így kell elfogadni,keres mást,ha nem tetszik, előbb-utóbb bekövetkezik.Van az a társ,akiért megéri néha változni,változtatni.És ezt azokra a dolgokra értem,ahol a változtatás csak pozitív irányban történik.Pl.nem abban kell,hogy kevesebbet lógsz a haverjaiddal,vagy ne járj annyit edzésre.Hanem,pl.ha zavarja,hogy iszol,cigizel,ezeket a KÁROS szenvedélyeket nemcsak a másikért,hanem önmagadért is le lehet tenni.

-Férfi vagy-e?És nem attól leszel Férfi,hogy makacsul ellenállsz minden változtatásnak,kérésnek.Férfinak lenni: állandó bókok,kiállás önmagadért,kitartóan dolgozni a céljaidért,nem meghátrálni az első akadálynál,fejlődni (én szeretem,ha a párom okosabb nálam és fel tudok rá nézni,ha látom rajta,hogy szeretne művelődni és nem megragadni egy szinten,mert az élet számomra állandó tanulás),nem fél áldozatot hozni a szeretett nőért,nőként tekint a párjára és kezeli is.

Nem biztos,hogy szakítani szeretne,de tudod egy Nőnek néha szüksége van időre.

2015. okt. 18. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Az utolsónak részben igaza van.Viszont szerintem ha magamból indulok ki,én szeretem ha egy férfi kűzd értem,tehát nálam nem jönne be,ha napokig nem keresne,mert úgy érezném,hogy már nem érdeklem.

Viszont a kérdésedből nem derül ki hogy a fiú vagy-e,így megprobálok más úton tanácsot adni.

Vajon mi zavarta a kapcsolatotokban ami miatt egyedül szeretne lenni?Tudnál-e te ezen változtatni,és akarsz-e? Egy kapcsolat SOHA nem egy emberen múlik,egy pár vagytok,mindketten hozzájárultok ahhoz,hogy a kapcsolatotok milyen,sosincs olyan,hogy csak az egyik fél a hibás.A problémákat nem a szőnyeg alá kell söpörni,hanem megbeszélni és a legfontosabb:KÖZÖS NEVEZŐRE JUTNI.Mert beszélni lehet mindenről,de ha a dolgok változatlanok maradnak,a kapcsolatnak sincs értelme.Képesek vagytok mindketten mindent beleadni vagy csak egymástól várjátok a problémáitok megoldását?

Az utolsónak igaza van abban,hogy áldozat nélkül nincs kapcsolat.Az olyannak szeretlek amilyen vagy a filmekben létezik.Minden kapcsolatban simulunk a másikhoz,alkalmazkodunk a rigolyákhoz,tehát innentől értelmét vesztette az egész,mert mégis csak változtunk:)Érted?Szeretjük a másikat,de mégis mindenki változik egy kapcsolatban.Mondok egy példát.Bulizós típus vagy,minden hétvégén iszol a haverokkal.Mikor szerelmes leszel,már nem ez kerül előtérbe,hanem a párod.Kevesebbet jársz már el,hiszen fontosabb vele lenni,mint a féktelen bulik.Változtál,mert már nem minden hétvégén csinálod.Vagy: lusta típus vagy,hétvégente leginkább pihentél,míg szigli voltál.A párod ellenben igényli,hogy programokat szervezzetek,így már nem csak a pihenésről szól a hétvége,mert elmész vele.Tehát alkalmazkodsz az igényekhez.Ahogy a párod is azzal,hogy néha elenged bulizni vagy,hogy összebújós hétvégék is vannak.Így remélem érthető,hogy hogy értettem :D

2015. okt. 19. 12:35
 6/6 A kérdező kommentje:

szoval lany vagyok, azota se beszelt velem. ma osszefutottunk az egyetem elott, es meg koszonni se koszont.ez nagyon rosszul esett.

akkor azt mondta hogy nem tudja hogy szeret e , atkell mindent gondolnia, hogy felrakott mindent egy lapra.

2015. okt. 22. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!