Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a parom kijelentette hogy egyedul akar most lenni?
Hagyd egyedül,legalább te is át tudod gondolni a kapcsolatotokat,hogy mi az,ami miatt ezt érezheti,neked jó-e az egész,te vajon hibáztál-e valahol?!
Az,hogy mindig hitegetett,hogy sose hagyna el lehet az oka ennek is.Mert biztonságban érzed magad,úgy érzed neked nem kell semmit tenni a lányért,a kapcsolatért,kényelmesen elvoltál benne,hogy úgy is velem marad.Egy kapcsolatért dolgozni kell.Azaz:
-minőségi közös idő,és nem mennyiségi!Mert nem lehet csak otthon gubbasztani,igenis kellenek közös PROGRAMOK,akár egy kirándulás,étterem,mozi,séta,egy limonádéra beülni..
-külső.Igenis kell magunkra adni párkapcsolaton belűl és nem beérni azzal,hogy így is szeret! Büdös szájjal,hónaljal,ódivatú ruhákban nem lehet a szexuális vágyakat meghozni,és ezért is lépnek sokan félre,csak nem vallják be! KELL,HOGY TETSZENI AKARJ A PÁRODNAK!
-voltak esetleg olyan dolgok,hogy a lány kért valamit,de te nem tettél érte semmit?Egy kapcsolatért dolgozni kell.És az,hogy néha kompromisszumot kötünk nem jelenti azt,hogy feladjuk önmagunkat!Azért,mert valakit 1-2 dolog zavar,még nem akar téged megváltoztatni!!De igenis kell,hogy összecsiszolódjatok,mert ha mindenki makacsan ragaszkodik ahhoz,hogy ilyen vagyok így kell elfogadni,keres mást,ha nem tetszik, előbb-utóbb bekövetkezik.Van az a társ,akiért megéri néha változni,változtatni.És ezt azokra a dolgokra értem,ahol a változtatás csak pozitív irányban történik.Pl.nem abban kell,hogy kevesebbet lógsz a haverjaiddal,vagy ne járj annyit edzésre.Hanem,pl.ha zavarja,hogy iszol,cigizel,ezeket a KÁROS szenvedélyeket nemcsak a másikért,hanem önmagadért is le lehet tenni.
-Férfi vagy-e?És nem attól leszel Férfi,hogy makacsul ellenállsz minden változtatásnak,kérésnek.Férfinak lenni: állandó bókok,kiállás önmagadért,kitartóan dolgozni a céljaidért,nem meghátrálni az első akadálynál,fejlődni (én szeretem,ha a párom okosabb nálam és fel tudok rá nézni,ha látom rajta,hogy szeretne művelődni és nem megragadni egy szinten,mert az élet számomra állandó tanulás),nem fél áldozatot hozni a szeretett nőért,nőként tekint a párjára és kezeli is.
Nem biztos,hogy szakítani szeretne,de tudod egy Nőnek néha szüksége van időre.
Az utolsónak részben igaza van.Viszont szerintem ha magamból indulok ki,én szeretem ha egy férfi kűzd értem,tehát nálam nem jönne be,ha napokig nem keresne,mert úgy érezném,hogy már nem érdeklem.
Viszont a kérdésedből nem derül ki hogy a fiú vagy-e,így megprobálok más úton tanácsot adni.
Vajon mi zavarta a kapcsolatotokban ami miatt egyedül szeretne lenni?Tudnál-e te ezen változtatni,és akarsz-e? Egy kapcsolat SOHA nem egy emberen múlik,egy pár vagytok,mindketten hozzájárultok ahhoz,hogy a kapcsolatotok milyen,sosincs olyan,hogy csak az egyik fél a hibás.A problémákat nem a szőnyeg alá kell söpörni,hanem megbeszélni és a legfontosabb:KÖZÖS NEVEZŐRE JUTNI.Mert beszélni lehet mindenről,de ha a dolgok változatlanok maradnak,a kapcsolatnak sincs értelme.Képesek vagytok mindketten mindent beleadni vagy csak egymástól várjátok a problémáitok megoldását?
Az utolsónak igaza van abban,hogy áldozat nélkül nincs kapcsolat.Az olyannak szeretlek amilyen vagy a filmekben létezik.Minden kapcsolatban simulunk a másikhoz,alkalmazkodunk a rigolyákhoz,tehát innentől értelmét vesztette az egész,mert mégis csak változtunk:)Érted?Szeretjük a másikat,de mégis mindenki változik egy kapcsolatban.Mondok egy példát.Bulizós típus vagy,minden hétvégén iszol a haverokkal.Mikor szerelmes leszel,már nem ez kerül előtérbe,hanem a párod.Kevesebbet jársz már el,hiszen fontosabb vele lenni,mint a féktelen bulik.Változtál,mert már nem minden hétvégén csinálod.Vagy: lusta típus vagy,hétvégente leginkább pihentél,míg szigli voltál.A párod ellenben igényli,hogy programokat szervezzetek,így már nem csak a pihenésről szól a hétvége,mert elmész vele.Tehát alkalmazkodsz az igényekhez.Ahogy a párod is azzal,hogy néha elenged bulizni vagy,hogy összebújós hétvégék is vannak.Így remélem érthető,hogy hogy értettem :D
szoval lany vagyok, azota se beszelt velem. ma osszefutottunk az egyetem elott, es meg koszonni se koszont.ez nagyon rosszul esett.
akkor azt mondta hogy nem tudja hogy szeret e , atkell mindent gondolnia, hogy felrakott mindent egy lapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!