Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Kijelentette, hogy nem akar velem lefeküdni, de az első randin lesmárol?
A srác kijelentette, hogy ő addig ameddig nem ismer meg rendesen, meg nem érzi, hogy itt az ideje nem fog lefeküdni velem (persze ezt én is így gondolom) tehát nem csak egy futó éjszakás dolgot akar, de mégis az első randinkon megcsókol, majd felhív magához, filmet nézünk, összebújás meg miegymás.. Még azt sem tudom, hogy mi együtt vagyunk-e, olyan hirtelen történtek a dolgok.. ráadásul alapból meg úgy kezel mint valami havert, olyan szinten, hogy mondja, hogy ez meg ez a csaj milyen jól néz ki.. (ami nekem úgy jött le, hogy ezzel azt akarja mutatni, hogy nem akar tőlem semmit)
már több napja azóta és nem is beszéltünk, ha meg mégis rám ír, elmondja, hogy milyen fontos vagyok neki, de amikor belekezdenék abba, hogy mi is van velem, meg nem is érdekli..
Nem tudok rajta kiigazodni, pedig normális aranyos srác.. Mit akar? Szerintetek?
20.L..
ő 22.F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!