Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a minimális elvárásotok a férfiak külsejével kapcsolatban?
Az enyém:
Ne legyen kövér
Ne legyen túlságosan izmos
Ne legyen zsíros haja
Ne legyen kopasz
Ápolt fogai legyenek
Ne legyen túlságosan szőrös
Mosakodjon, ne legyen sohasem büdös
Ápolja a bőrét: ne legyen pattanásos, ne legyenek halott bőrdarabkák az arcán, hidratálja a bőrét
Ha ezeket a minimális elvárásokat teljesíti, akkor főleg az arc dönti el, hogy kell-e nekem.
# 7
Nem gondoltál arra, hogy orvosold a problémát láb izzadság gátlóval? Miért kéne nekem egy pasi, aki annyira életképtelen, hogy nem néz utána annak, hogyan tudná a büdösláb problémáját megoldani? Csak elvárja, hogy fogadják el a büdös lábával...
De egyébként nem fogtad fel a kérdés lényegét, mert nem arról volt szó, hogy te tehetsz róla vagy nem, hanem a nők elvárásairól. Az én elvárásaim miért változnának attól függöen, hogy tehetsz-e a problémádról vagy sem? Te járnál bódös lábú lánnyal csak mert nem tehet róla?
"Tehát ha az elvárásoknak valaki megfelel és mégse jön be az arca akkor mehet a levesbe"
Igen. Miért járnék olyannal, aki nem tetszik?
Plusz kihagytam még egyet:
- Ne horkoljon.
A horkolásról senki sem tehet...
A többi már más.
Mégegyszer: nem számít, hogy felelős-e.
De amúgy horkolás esetén igenis felelős. Egyészséges ember nem horkol, így valamit tuti elrontott az életben, vagy cigizik, vagy kövér vagy orrsövény ferdülése van. Ha nem akarja orvosolni a problémát, akkor lekophat, mert én nem fogom életemet álmatlanul leélni.
Mégegyet kihagytam, mert nagyon alap:
- Ne legyen kis pénisze.
Lol.
Ha ezen a listán fennakadtok, akkor ne csodálkozzatok, hogy incelek maradtok. Egy nőnek sem kell büdös, igénytelen pali.
Azért úgy látom bővül a lista.
Kihagytad még a legalapvetőbb dolgot, hogy helyes arca legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!