Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a minimális elvárásotok a férfiak külsejével kapcsolatban?
Az enyém:
Ne legyen kövér
Ne legyen túlságosan izmos
Ne legyen zsíros haja
Ne legyen kopasz
Ápolt fogai legyenek
Ne legyen túlságosan szőrös
Mosakodjon, ne legyen sohasem büdös
Ápolja a bőrét: ne legyen pattanásos, ne legyenek halott bőrdarabkák az arcán, hidratálja a bőrét
Ha ezeket a minimális elvárásokat teljesíti, akkor főleg az arc dönti el, hogy kell-e nekem.
Legyen ápolt, tiszta
Tetsszen nekem
Ennyi. Az, hogy ki tetszik és ki nem, az egy érzés csak, nincsenek fix kritériumok. Rengeteg magasságú, testsúlyú pasi bejött már, volt, hogy kopasz, volt hogy hosszú hajú, szakállas vagy sima arcú is tetszett, minden szemszín, minden hajszín, orrgörbület, bármi, amit el tudsz képzelni. Külsővel kapcsolatban nincsenek nagy elvárásaim, valóban csak az ápoltság, hogy legyen tiszta, körme levágva, foga mosva, mittudomén.
A belső kritériumokon bukik el a jelentkezők 99,99%-a. Ott már nem vagyok ilyen nagylelkű :D
Fürödjön minden nap, mosson fogat, kezek-körmök legyen tiszták, ápoltak. Haja is legyen gondozva, ha rövid, járjon fodrászhoz vágatni rendszeresen.
Én személy szerint a nagyon hosszú hónalj és fanszőrzetet nem szeretem egy férfin, ezért legalább szaladjon át rajta egy szakállnyíróval. Plusz pont, ha használ valami jó illatú parfümöt.
És te ezeknek amúgy megfelelsz?
vagy csak elvársz valamit a semmire.
(amúgy ezek alap dolgok egy normális embernél... szintem)
Mosakodjon, ne legyen sohasem büdös
A lábam izzad minden cipőben és büdös a nap végére. Ja és 25-30 ezres merrell, bugatti, s oliver, panama jack cipőim vannak, vagy 20 pár télére is. Jó nagy elvárás, amiről megint csak nem tehet az ember (reggel es este megmosom, de akkor is büdös)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!