Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek mi a minimális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mi a minimális elvárásotok a férfiak külsejével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az enyém:

Ne legyen kövér

Ne legyen túlságosan izmos

Ne legyen zsíros haja

Ne legyen kopasz

Ápolt fogai legyenek

Ne legyen túlságosan szőrös

Mosakodjon, ne legyen sohasem büdös

Ápolja a bőrét: ne legyen pattanásos, ne legyenek halott bőrdarabkák az arcán, hidratálja a bőrét

Ha ezeket a minimális elvárásokat teljesíti, akkor főleg az arc dönti el, hogy kell-e nekem.

2019. dec. 25. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
74%
De most komolyan ezen vagytok kiborulva, hogy valaki elvárja az alap ápoltsági szintet? :D És erre az a kérdés, hogy mit tud cserébe nyújtani? Jobb esetben az ember párkapcsolat nélkül is van ennyire igényes, hogy rendszeresen mosakszik és jár fogorvoshoz. Ezek olyan alap szintű dolgok, amiket leírt a kérdező (most a kopaszságon meg a szőrzeten tekintsünk túl, ezek személyes preferenciák, de azokat leszámítva), mégis mi az, ami ennyire teljesíthetetlen ezek közül? Ha a kérdező azt mondja, hogy igen, ő is szokott hetente kétszer hajat mosni és minden nap fogat mos, akkor örülünk, hogy akkor van "mire" elvárnia ezeket a borzasztóan nagy dolgokat? Ne röhögtessük már egymást, könyörgöm.
2019. dec. 26. 17:30
 72/84 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, gondolom ha egy férfi horkol, akkor csak úgy jöhet szóba nálad hogy elmegy az orvoshoz és elalváskor egy speciális eszközt használ, hogy ne horkoljon neked éjszaka. Sőt, minden este árgus szemekkel figyelni fogod, hogy felhelyezze az eszközt.
2019. dec. 26. 17:31
 73/84 anonim ***** válasza:
45%
#71! Én nem ismerek egy ilyen férfit se aki a kérdező által elvártakat teljesíti, természetesen én sem teljesítem pedig én emberekkel foglalkozom, mert IRL orvos vagyok, szóval mi azért adunk a megjelenésre, de ez abszurd. Erre írtam, hogy ez itt az öreg k...ák előre szekció.
2019. dec. 26. 17:51
 74/84 anonim ***** válasza:
28%

Én csak a zsíros haj - mosd meg minden nap témához szólnék hozzá: az pont nem egy jó taktika. Minél sűrűbben mosod, annál jobban zsírosodik. Fordítva viszont ez csak korlátozottan igaz.

Szóval van abban valami, hogy érdemben nem lehet mit kezdeni ezzel sem. Akinek nincs szerencséje, az többé-kevésbé zsíros fejjel mászkál az idő nagy részében.

Ugyanez áll a zsíros arcbőrre is.

Örüljön, aki szerencsésebb adottságokkal rendelkezik.

2019. dec. 26. 18:18
 75/84 anonim ***** válasza:
46%
74-es! Az ilyenekkel hiába jössz az itteni "dehátezelapelvásár"-os sivalkodóknak.
2019. dec. 26. 18:41
 76/84 anonim ***** válasza:
43%

Szóval akkor nektek bejönnek az olyan nők,akiknek zsíros a haja(hisz nem tehetnek róla),csúnya a fogsora (hisz genetika ugye),akik szőrösek (biológia,meg természet törvénye),néha büdösek...

De akkor ne hagyjátok már ki a fogyatékos és sérült embereket se,ők se tehetnek az állapotukról...

Miért baj az,ha a kérdezőnek vannak elvárásai? Mindenkinek vannak elvárásai...ne mondjátok,hogy nektek nincsenek. Miért adna esélyt olyannak aki neki nem tetszik? Mindenkinek szíve joga eldönteni,milyen partnert szeretne.

2019. dec. 26. 19:59
 77/84 anonim ***** válasza:
22%

76-os! Tudod van különbség az alapvető elvárások meg aközött, hogy igázza le a természetet, csak azért mert kitalálja, hogy az "alapelvárás" de ezt meg fel kellene fogni. Viszont az, hogy ezt felfogjátok az meg szerintem alapelvárások egyike! 😉 De nem akarjátok felfogni, ergo nem feleltek meg az én alapelvárásaimnak.

ui. eddig két barátnőm is volt rossz fogsorral, és egyiküknek igencsak zsíros volt a haja, akármit csinált vele, de ezek szerint én vagyok a hülye, amiért nem dobtam ki, elvégre ti szerintetek ez alapelvárás a férfiaktól, gondom, akkor a nőktől is. 😂😂

2019. dec. 26. 20:47
 78/84 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg te nem fogad fel,hogy a kérdező NEM az ÖSSZES nő nevében beszél,ahogy én sem. Pont azt mondom,ha te a csúnya fogsorra gerjedsz,vagy a zsíros hajra,netán az 50 kilós plasztikbabákra,a barna hajra,vagy a szőkére az a TE saját dolgod...
2019. dec. 26. 21:08
 79/84 anonim ***** válasza:
23%
78-as! Te meg nem vagy képes fölfogni mi a különbség a reális elvárás, tehát ami bárki által teljesíthető, meg az irreális baromság között mint ne legyen kopasz, ne legyen zsíros a haja stb.
2019. dec. 26. 21:53
 80/84 anonim ***** válasza:
72%

De miért kell a feltételeknek "mindenki által" teljesíthetőnek lenniük?

A világ nem egy tündérmese,ahol mindenki egyenlő esélyekkel indul!

Most ha valaki csak a fekete göndör hajú emberekre gerjed/áll fel neki/ nedvesedik be ..akkor az rossz ember? Neked miért fáj?

2019. dec. 26. 22:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!