Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a minimális elvárásotok a férfiak külsejével kapcsolatban?
Az enyém:
Ne legyen kövér
Ne legyen túlságosan izmos
Ne legyen zsíros haja
Ne legyen kopasz
Ápolt fogai legyenek
Ne legyen túlságosan szőrös
Mosakodjon, ne legyen sohasem büdös
Ápolja a bőrét: ne legyen pattanásos, ne legyenek halott bőrdarabkák az arcán, hidratálja a bőrét
Ha ezeket a minimális elvárásokat teljesíti, akkor főleg az arc dönti el, hogy kell-e nekem.
Én csak a zsíros haj - mosd meg minden nap témához szólnék hozzá: az pont nem egy jó taktika. Minél sűrűbben mosod, annál jobban zsírosodik. Fordítva viszont ez csak korlátozottan igaz.
Szóval van abban valami, hogy érdemben nem lehet mit kezdeni ezzel sem. Akinek nincs szerencséje, az többé-kevésbé zsíros fejjel mászkál az idő nagy részében.
Ugyanez áll a zsíros arcbőrre is.
Örüljön, aki szerencsésebb adottságokkal rendelkezik.
Szóval akkor nektek bejönnek az olyan nők,akiknek zsíros a haja(hisz nem tehetnek róla),csúnya a fogsora (hisz genetika ugye),akik szőrösek (biológia,meg természet törvénye),néha büdösek...
De akkor ne hagyjátok már ki a fogyatékos és sérült embereket se,ők se tehetnek az állapotukról...
Miért baj az,ha a kérdezőnek vannak elvárásai? Mindenkinek vannak elvárásai...ne mondjátok,hogy nektek nincsenek. Miért adna esélyt olyannak aki neki nem tetszik? Mindenkinek szíve joga eldönteni,milyen partnert szeretne.
76-os! Tudod van különbség az alapvető elvárások meg aközött, hogy igázza le a természetet, csak azért mert kitalálja, hogy az "alapelvárás" de ezt meg fel kellene fogni. Viszont az, hogy ezt felfogjátok az meg szerintem alapelvárások egyike! 😉 De nem akarjátok felfogni, ergo nem feleltek meg az én alapelvárásaimnak.
ui. eddig két barátnőm is volt rossz fogsorral, és egyiküknek igencsak zsíros volt a haja, akármit csinált vele, de ezek szerint én vagyok a hülye, amiért nem dobtam ki, elvégre ti szerintetek ez alapelvárás a férfiaktól, gondom, akkor a nőktől is. 😂😂
De miért kell a feltételeknek "mindenki által" teljesíthetőnek lenniük?
A világ nem egy tündérmese,ahol mindenki egyenlő esélyekkel indul!
Most ha valaki csak a fekete göndör hajú emberekre gerjed/áll fel neki/ nedvesedik be ..akkor az rossz ember? Neked miért fáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!