Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kutya vagy én? Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutya vagy én? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Adott egy helyzet: barátnő, akinek kutyája van, lakásban tartott. Én egyébként nem vagyok annak a támogatója, hogy főleg kutya, macska, egyéb állatok lakásban tartása, mert hullajtja a szőrét, azzal a lábbal mászik fel mindenhová, amellyel az utcán is jár, kaki-pisi stb. Én úgy nőttem fel, hogy a lakás, a ház, a szoba az emberé, az állat az udvaron (kivéve kb. aranyhal, de szerintem mindenki érti, mire gondolok). Továbbá, idegesít, ha mondjuk fekszünk az ágyban, ülünk a kanapén és a kutya felugrik, rajtunk mászkál, egyszerűen zavar, ha a lakásban van. Addig, amíg ez másoknál (a lánynál) történik, kevésbé érdekel, az ő dolguk.

De, ha ejutunk oda, hogy összeköltözés, ő költözne hozzám, én azt mondom, hogy akkor azzal a feltétellel jöhet, hogy a kutyáját nem hozhatja (lenne kire hagyni). Szerintetek én kérek túl nagyot vagy teljesen normális, ha ezt mondom, ha a lány költözne hozzám?

Továbbá, mennyiben módosulna a megítélés, ha azt mondom, ketten költözünk együtt egy harmadik lakásba (közös albérlet), de én csak akkor vagyok hajlandó, ha nincs állat?

Mit tennétek, ha a lány azt mondaná, akkor inkább nincs költözés, tehát, nem titeket választana?

Kutyanácik kíméljenek, hogy ilyen meg olyan ember vagyok, biztos szívből utálom a kutyákat.

Nem utálom, de a lakásban nem tűrök meg egyet se.

2019. jan. 23. 00:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 A kérdező kommentje:
Na, csak nem bírta ki valaki személyeskedés nélkül!
2019. jan. 23. 17:29
 72/79 anonim ***** válasza:
100%
Abból rögtön szakítás lesz, ha egy embert választás elé állítasz, hogy vagy ő vagy a kutya.A társadat nem hagyod el, ez nem ilyen, hogy van kire hagyni. Akit, amit szeretünk, arról nem mondunk le. Akit szeretünk, nem kényszerítjük rá, hogy lemondjon olyasmiről, amit szeret.
2019. jan. 23. 17:50
 73/79 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együtt és mikor esedékes a költözés? Miért nem beszélitek meg ezt mondjuk most, mielőtt hiú ábrándokba ringatnátok magatokat?
2019. jan. 23. 23:11
 74/79 anonim ***** válasza:
59%
macskanáci vagyok hivatalosan, de egyértelmű, hogy nem érsz annyit, mint egy állat feltétlen szeretete ér.
2019. jan. 24. 08:15
 75/79 anonim ***** válasza:
100%
Eltelt, 3 ev. Ha a kerdezö meg aktiv, kivancsi vagyok mi lett a kapcsolatbol.
2022. febr. 16. 12:20
 76/79 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne.
2022. febr. 16. 15:15
 77/79 anonim ***** válasza:
Engem is!
2022. febr. 16. 18:44
 78/79 A kérdező kommentje:
Szakítottunk még március végén, nem a kutya miatt. Eltérő céljaink voltak az életben.
2022. febr. 16. 19:33
 79/79 anonim ***** válasza:
49%

Ez alapvető életmód felfogásbeli különbség.

Jogos az ultimátum: a kutya, vagy én.

Vagy kertes ház.

2022. febr. 17. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!