Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanátok el a párotoknak, hogy miattatok ütötték el a kutyáját és halt meg?
Figyelt kérdés
Tudja, hogy nem szerettem, nem akarom, hogy félre értse a szituációt.
Kiszokott este és nem mentem utana egy ismeros irt is, hogy elottuk csatangol, de csak későn láttam, nem mentem erte.
2018. szept. 24. 18:13
1/35 anonim válasza:
Őszintén!
Egy jó kapcsolat alapja az őszinteség.
3/35 anonim válasza:
Mert nem szereti, nem is aggódott érte. Csak ahoz már hülye volt hogy az önző egóján túllásson és észrevegye mekkora fájdalmat okoz. Utólag pedig már nincs mit szépíteni.
4/35 anonim válasza:
Szerintem csomagolj! Ha szerette, kivág a fenėbe. Felelőtlen voltál, szándėkosan hagytad.
5/35 anonim válasza:
Simán, ahogy történt.
Ez egy szép próbatétel lesz a kapcsolatban.
6/35 anonim válasza:
A kutyát a kutya és a gázoló miatt ütötték el, nem miattad. A gazdája sem te voltál. Az értesítést is miért nem a gazdája kapta helyetted? Bocsi, csípem a kutyákat, de nem látom ez miért a te hibád.
32/f
7/35 anonim válasza:
Hat azert, ha elmwgy utana mehettel volna. Mondd el neki oszinten, aztan majd az ugyis a parodon mulik, hogy kepes e elnezni ezt.
8/35 A kérdező kommentje:
Azon agyalok én is, hogy nem mondom el... Nem akarom, hogy emiatt minimálisan is,de változzon köztünk valami.
2018. szept. 24. 18:53
9/35 anonim válasza:
A szándékos cselekedetedet akarod beállítani véletlennek? hogy bosszút állj a férfin?
Kicsinyes, és végtelenül gonosz dolog, ami téged minősít.
10/35 anonim válasza:
8 Direkt csináltad, és remélem ráfog jönni, hogy te voltál, és direkt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!