Hagynátok, hogy anyósotok így beszéljen rólatok a párotoknak?
Anyósom hasonlítgat anyumhoz... mert hogy én adok magamra, a párom soha nem vesz magának semmit évek óta, sem ruha, se cipő, semmi... már jó ha 2 havonta nyírakozik...nincs rá ideje... pedig hányszor mondtam neki, hogy adhatna magára... munkásruhában van egész nap. Hegeszt, van munakehelye, itthon is másodállásban dolgozik a műhelyben...
És az előbb hallottam, hogy anyós azt mondta a páromnak, hogy ugyanazt csinálom, mint anyum apummal. Ő aztán tényleg nem foglalkozott apummal, el is váltak 20 év után
De a párom ki sem állt volna mellettem!
Maradt csendben!
Én nem voltam ott a beszélgetésnélm anyós sokszor kibeszél engem a páromnak...
De egyszer sem mertem odamenni, hogy be lehetne fejezni!
“. Ő aztán tényleg nem foglalkozott apummal, el is váltak 20 év után”
Mi van? Neked egy húszéves házassag kudarc? Tudod te, mi munka (igen, munka!) van abban, ennyi ideig összetartani egy kapcsolatot? Te például biztosan nem fogsz ezzel a magadban duzzogós viselkedéssel kibírni két évtizedet senki mellett.
Anyuci mamlasz munkásruhás, igénytelen, proli fia.
A pasi mindig ilyen marad, sőt idővel egyre elhanyagoltabb.
Az anyja sosem száll le rólad, mindig pávának fog tartani, a balfaksz fia pedig sosem fog kiállni melletted.
Nekem ilyen anya-fia párocska nem kéne soha.
A párod soha nem áll ki melletted, vagy csak most nem?
Nem lehet, hogy magában mélyen ő is így érzi, azért nem mondott semmit az anyjának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!