Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hagynátok, hogy anyósotok így...

Hagynátok, hogy anyósotok így beszéljen rólatok a párotoknak?

Figyelt kérdés

Anyósom hasonlítgat anyumhoz... mert hogy én adok magamra, a párom soha nem vesz magának semmit évek óta, sem ruha, se cipő, semmi... már jó ha 2 havonta nyírakozik...nincs rá ideje... pedig hányszor mondtam neki, hogy adhatna magára... munkásruhában van egész nap. Hegeszt, van munakehelye, itthon is másodállásban dolgozik a műhelyben...

És az előbb hallottam, hogy anyós azt mondta a páromnak, hogy ugyanazt csinálom, mint anyum apummal. Ő aztán tényleg nem foglalkozott apummal, el is váltak 20 év után

De a párom ki sem állt volna mellettem!

Maradt csendben!

Én nem voltam ott a beszélgetésnélm anyós sokszor kibeszél engem a páromnak...

De egyszer sem mertem odamenni, hogy be lehetne fejezni!

2018. szept. 16. 10:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es, ssosem áll ki mellettem...

Ha így is gondoljam ő ugyanúgy elkölt havi 20 ezret, ha én nem is, mert szivja a büdös bagót...

Azt bezzeg anyuci sosem hánytorgatja fel!

2018. szept. 16. 13:11
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Anyósod egy proli bunko, de a párod se jobb. Szóval...
2018. szept. 16. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:
12%
Ha a párodat tiszta rendes otthonnal várod, és finom étellel, akkor anyósodnak csak egy baja lehet. Mégpedig az, hogy féltékeny rád. Ne foglalkozz vele. Az én párom is munkás cuccban van egész nap. Mondjuk én megbis jegyeztem egyszer az anyja előtt, mikor még élt, hogy de szexi ebben a ruhában. Talán próbáld ki, anyosod lehet dob egy hátast,enyém is bebandzsított
2018. szept. 16. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Frissen borotvált csempe arcal kéne heggeszteni kiöltözve? El kell dönteni hogy pénz kell vagy egy piperkőc f@$zi?
2018. szept. 16. 14:54
 15/15 anonim ***** válasza:
35%

Mi közöd ahhoz, hogy a párod mit beszél az anyjával?

Te meg itt fröcsögsz a párodról, hogy igénytelen.

2018. szept. 18. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!