Mit szólnátok, ha az anyósotok kilakkozná az összes körmét a 20 hós lányotoknak, úgy, hogy nem kérdez meg róla?
Én is személy szerint meglepődnék, elég rendesen, szóvá tenni talán még első alkalomkor nem, de másodiknál megkérném, hogy hagyja abba.
Biztos vagyok benne, hogy rossz szándéka nem volt ezzel, nem hinném, hogy folytatni fogja. :)
Azaz lassan 2 éves gyerek.
Semmit nem szólnék. Röhögnék. Lefotóznám emlékbe és hagynám lekopni.
Kutya nem látja.
Ha mama újra be akarná festeni azért szólnék neki előre, hogy egyszer jó buli volt, de ne legyen rendszer.
Semmit. Biztos a kiscsaj kérte. Egy kétéves kislány már szeretni szokta a lányos csicsa dolgokat. Anno nekem a saját anyám festette ki a körmöm, mert azt szerettem volna.
Otthon ennyi megengedhető egy gyereknek. Megbeszélném anyóssal, hogy ne legyen belőle rendszer de néha teljesen belefér, semmi kárt nem tesz a kicsiben.
#7 ugyanez jutott eszembe. 22 hónapos a kisebbik lányom, fél percet nem bír megülni, meg aztán elképzelem, ahogy kapkodott volna a kezével...
A nagyobik lányomnak (9 lesz) talán 5 évesen festettem ki először, de még most se bírja kivárni, hogy megszáradjon... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!