Lányos apák, ti mit gondolnátok, ha a lányotoknak egy katona udvarolna?
Most egy elvarázsolt hippi vagy művészlélek jobb lenne??? :DD
Akármi a foglalkozása: szeretném megismerni, mint embert és csak utána alkotnék véleményt! De akármilyen véleményem lesz róla, tudomásul venném, hogy a gyerekem párválasztásába nem szólhatok bele.
A mai katonáknak és rendőrtanonc fiúknak nagy arcuk van, akiket èn ismerek legalábbis. De nem foglalkozástól függ.
Én nő vagyok, az alábbi eset pár eve történt velem. Este mentem haza (kertváros Budapesten), lattam egy rendőrkocsit. Gondoltam de jó hogy erre cirkál így biztonságban erzi magat az ember. Megyek tovább, erre hallom hogy a hátam mögül füttyögnek meg kurjantgatnak nekem....eszembe jutott hogy mit féljek, par nyikhaj lehet, valahol úgyis erre vannak a zsaruk ha gáz van.....erre megint füttyög, én hátrafordulok és leesett az állam..a rendőrautó állt és 3 fiatal rendőrsrác kurjongatott nekem.
Más. Sógorom katona. Egy hihetetlen egoman ember, ugyanakkor tele kisebbségi komplexussal, borzasztóan keresi önmagát de csak eltaszítja a csajokat...36 eves de randizni pincediszkóba hivja a csajokat, es csodálkozik hogy nem kell senkinek.
Haversrác szintén katona. Heti szinten be vannak rúgva a haverokkal.
Szóval nem, nem feltétlen lennék boldog ha a lanyomnak katona pasija lenne :) De ettől még lehet jó srác a fiú, csak sajnos én eleg sok mai fiatalka egyenruhast ismerek akik konkrétan azt hiszik emiatt a Nap is az ő seggükből süt.
szerintem a legtöbb katona elég komoly lelki problémával rendelkezhet, ezért megy katonának
Imadom mikor ilyen meg hasonlo baromsagokat hordanak ossze.
Gondolom a te munkahelyedre nem lehet mondani semmi teves altalanositast igaz?
Mivel béke van, ezért egy műmájer bohóc az összes!
Mind be lenne sz.rva, ha háborús helyre küldenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!