Szülők! Titeket zavarna, ha ilyen hobbiai lennének a 15 éves lányotoknak?
Saját magamról írok, de nincs ilyen problémám, viszont érdekelnek más vélemények.
Nagyon sokat rajzolok, szerintem nem túl jók, mások szerint nagyon.Gyakran a kolis szilón, mert mondjuk előtte is csinálok házit, arra az esetre ha a zaj miatt ne lehetne tanulni és nem fülhallgatóval és zene hallgatás közben akarok tanulni
Szoktam nagyon ritkán fanfiction-t írni, de azt nem osztom meg senkivel, mert nem vagyok egyikkel sem elégedett, ahogy más írásaimmal sem.
Elkezdtem nem olyan régen szabadidőbe, vagy kollégiumban tanszobán amikor nincs dolgom koreait tanulni, mondjuk nem igazán haladok.
Szörnyen ritkán főleg tanítási szünetekben kpop táncokat próbálok tanulni több-kevesebb sikerrel otthon, egyedül.
Illetve a sminkelés is hobbimmá vált az utóbbi időben. Főleg a különlegesebb és feltűnőek. Viszont hétköznap, tanítási időben nem használok durva feltűnő sminket, csak természeteset ritkán, sűrűbben semmit.
Vélemények? Titeket zavarna? Melyikkel lenne szülőként problémátok és mi?
Ezek teljesen rendben vannak :)
42N
Nagyon jó mind, teljesen elégedett lennék.
Ezek remek elfoglaltságok, csak így tovább.
Inkább ez, 100szor inkább, mint csücsörögni az instagramon, ricbansos pózokban szelfizni a facén, szétúkratni magad a kolesszal, hozzaá bagó, pia drog stb.
Én örülnék ha ilyen gyerekem lenne.
Yay egy kpopper:D
Nem vagyok szülő de szerintem ezekkel semmi baj sincsen!
nincs baj ezekkel, csinald nyugodtan, ha boldogga tsznek / levezetik a felesleges energiaidat. :) sok sikert.
azonban azt meg hozzatennem- uzenetul az egyik valaszolonak-, hogy nem csak az a ket veglet van, hogy vagy ez ( hozzad hasonlo elfoglaltsagokat uzok csoportja) ill a neten / eloben ribiskedo tinilanyok..:) ennyire nem kell szuklatokoruen nezni a vilagot!
Annyira tudtam, hogy valami animes vagy kpopos tini kerdesevel fogunk szemben allni...
Nyugi, majdnem mindenkinek van ilyen korszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!