Szülők! Ti megengednétek a 14 éves lányotoknak, hogy a saját pénzéből rendeljen magának néhány ékszert?
Igen meg. Ha már adok neki pénzt, akkor hagy költse el.
Rendelésnek további előnye, hogy megtanul a nem kézzel fogható pénzzel gazdálkodni (én akkor kaptam bankkártyát, amikor egyetemre mentem, mit ne mondjak, kell egy kis idő hozzászokni).
ebay:
Tényleg, miért is rendeljen ebayről ahol az eladók vissza szokták fizetni ha a posta elhagyja, de ha ők nem, akkor maga az ebay, de ha ők nem akkor 120 napon belül a paypal nevű fizetési szolgáltató fizeti vissza pénzed, helyette inkább magyarországról, 2-10× annyiért, +1000-3000 kiszállítás, és ha nem futároznak, akkor neked kell verni a postán az asztalt :D
Számtalanszor fizették vissza a pénzt első szóra mert elhagyta a posta, egyszer akartak átverni, de az ebay visszafizette a vásárlást.
Persze, de előtte azért rákérdeznék, hogy milyen ékszert szeretne, mennyi pénzért és honnan.
Arra költi a pénzét, amire szeretné, azért kapta, de amíg nincs tapasztalata, addig ne rendeljen úgy, hogy nem ellenőriztem, mert rengeteg a csaló, meg az olyan oldal, ahol párszáz forintos bizsukat árulnak több ezer forintokért, a leírásban ezüst, a valóságban meg ezüstözött műanyag...
Azt meg nem szeretném, hogy az összes karácsonyi meg spórolt pénzét elbukja, mert valaki átcseszte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!