Mit tanácsolnátok a lányotoknak ilyen esetben?
Hát szerintem egy 1 éves kisgyereknek otthon kéne aludni.. na mindegy....
Viszont én se engedném így oda a gyerekemet...
"Nagymama nyilván nem engedné kutyapisiben-kakiban tocsogni a gyereket."
Igen, ezt feltételezné az ember egy NORMÁLIS nagymamáról. De az, akinek bent szarik és pisil a kutyája a LAKÁSBAN, mert nem tartotta fontosnak szobatisztaságra tanítani, szerinted normális? Én erősen kétlem. Mivel neki nem gond, hogy össze van szarva meg pisilve a lakás, elég valószínű, hogy nem kapna szívbajt, ha az unoka négykézláb menne át a pisitócsán.
Amúgy állatbarát vagyok, maga az, hogy bent van a kutya, engem nem zavarna se anyósnál, se anyámnál, de azért a kutyaszar meg pisi kiverné nálam is a biztosítékot. Én magam se nagyon akarnék ilyen undorító helyen tartózkodni, a gyerekemet főleg nem ítélném erre.
Valamekyiket le kell ütni.
A gyerek automatice kiesik,marad a lány,a kutya meg az anyós...a lány nőből van,tehát kiesik. A kutyát sem kéne,mert saját magát nem tudja nevelni.
Ebből következik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!