Ti megengednétek a 14 éves lányotoknak ezt a száj piercinget? (Kép lent)
2018. febr. 2. 20:49
1/19 anonim válasza:
Nem.
Amúgy bárkin undorító és nagyon alja kinézetet kölcsönöz rögtön első ránézésre.
2/19 anonim válasza:
Amennyiben kivehető, és iskolaidő alatt nem lenne bent neki, szerintem igen, ha teljesen saját zsebpénzből állná az egészet, inkább nyáron tudom elképzelni. Iskolában semmiképp, mivel a szabályzatuk tiltja, hazaküldhetik bármi más testékszerrel, ami nem sima fülbevaló, igazolatlanul, amiből aztán nekem lenne gondom, így a mindennapokra nem szeretném. Nyárra azért, mert ha rövid időn belül megunja, vagy kényelmetlen neki, kiveszi és az még szépen be tud hegedni aztán.
4/19 Metionin válasza:
Nem. Több okból. Egyrészt egy gyereken szerintem hülyén néz ki és egy 14 éves még akkor is gyerek ha fél kiló festék van rajta és divatosan öltözik. Másrészt egy normális szalonban 16 éves kortól csinálják meg szülői engedéllyel, márpedig ha valami sufni helyre menne vagy kiszúratná egy haverjával, ott kő kövön nem maradna ha megtudom.
Szóval 16 éves korában én magam vinném el berakatni neki, azalatt semmiképpen. Nekem is van tetkóm, piercingem, színes hajam stb. de kibírtam azt a pár évet amíg nem voltak meg.
5/19 anonim válasza:
Nem. tizenhat éves kortól csinálják meg normális helyen- CSAK szülői engedéllyel akkor is.
6/19 anonim válasza:
18 évesen azt csinál,amit akar.14 éves kislány,általános iskolás!!Még a házirend is tiltja...pontozz le kérdezo, nyilván nem ezt a választ várod,de ez van.
8/19 anonim válasza:
Se ezt, sem masmilyet nem engednek 14 evesen.
9/19 anonim válasza:
Meg se kell néznem a linket. Tökmindegy, milyen, 14 évesnek NEM.
10/19 anonim válasza:
Rakja be úgy a kislány, hogy ne lövesse át a száját, aztán ha nagyon ezzel akar kitünni, hát viselje. Nekem olyan drogos-intézetis csaj feelingje van, de ha ilyet akar valaki, hát hordja. Majd megunja. A tinik szeretnek lázadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!