Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek a 14 éves...

Ti megengednétek a 14 éves lányotoknak ezt a száj piercinget? (Kép lent)

Figyelt kérdés
[link]

2018. febr. 2. 20:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

14 évesen még nem. 16 évesen már esetleg beszélhetnénk róla, de örülnék, ha megvárná vele a 18 éves kort.

Meg nem tudom milyen iskolába jársz, de nálunk a piercinget iskola időben tilos viselni. Ha iskola végén beteszed, az nem érdekel már senkit, de ha órára mész vele, akkor szép kis büntetést kapsz.

Ráadásul még nagyon fiatal, annyi felé változhat az ízlése, lehet egy év múlva ki is venné és akkor aztán "megérte" a beleölt pénz és idő. Pontosan egyik barátnőm volt ilyen, kilövette a köldökét, megvette az összes piercinget, ami tetszett neki, aztán fél év után rájött, hogy nem tetszik neki és annyi volt.

Szerintem még várj vele egy keveset. Én is, 14 évesen már tudtam, hogy piercinget akarok, de most egyelőre azt várom, hogy leérettségizzek és utána csináltatok egyet, mert mint mondtam, az iskolában nem elfogadott, én meg nem akarok azért csináltatni, hogy kivegyem és betegyem, hanem akkor már folyamatosan viselném.

2018. febr. 2. 23:11
 12/19 anonim válasza:
94%
Van ilyen pc-ből kamu vagy rugós anyagú vagy ilyen kis rugós a belseje. az tökéletesen elég 14 éves lánynak. és nem marad örökké egy lyuk a szájába,belül össze forr,de kívül nem biztos.
2018. febr. 3. 05:08
 13/19 anonim ***** válasza:

Bár nekem fiam van én megengedtem neki.Suliban nem hordhatta.Egy év alatt lefutott, azóta sincs neki, már 19 éves.

Ez nem extrém vagy maradandó mint pl. a fültágítás vagy a tetoválás.

2018. febr. 3. 06:22
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
Én 14. születésnapomra szurathattam ki az orrom, pár hónappal később a köldököm, végül a fülem 9x. Nekem a szüleim nem akadékoskodtak ezen, mert úgy voltak vele hogy nem tetoválás, ha megunom kiveszem es beforr. Plusz nálunk az iskola sem tiltotta.
2018. febr. 3. 10:58
 15/19 anonim ***** válasza:
30%
Szépen nézhettél ki, és nyilván nagyon fa.sza hely volt ahol megcsinálták egy KISGYEREKNEK.
2018. febr. 3. 11:44
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Semmi érdekes nem volt a kinézetemben, de köszönöm a rögtön ítélkezést :D kicsi köves ékszerem volt/van mindenhol. Egyáltalán nem kirívó.
2018. febr. 3. 16:18
 17/19 anonim válasza:

Mindenki itt sír a válaszokban hogy biztos hogy nem engedné meg 14 éves lánynak, de emberek

1, ezt nem is csinálják meg 16 éves korig

2, még ha valahol meg is csinálják akkor is összeforr a helye ha már nem akarja hordani

De egyébként hogyha teljesen ki van zárva a valódi piercing akkor is lehet venni olyat amihez nem kell semmit átfúrni, és egyszerűen leveheti, akár 1000 ft alatt megolható :D

2018. febr. 3. 19:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem, pedig egyébként piercing párti vagyok.
2018. febr. 11. 14:39
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Azt nem,de egy lózablát igen, ha már

állat akar lenni.

2018. febr. 12. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!