Megengednetek gyereketeknek, hogy ne vegyen reszt a tablofotozason, szalagavaton azert, mert utalja az osztalyat?
Utalom oket, semmi emleket nem akarok veluk. Mindenki mindenkit (meg a legjobb baratok is) kibeszel, de suliban meg megy a jopofizas. 1-2 gyerek olyan eszmeletlen bunko, hogy senkinek sem hianyoznak, ha betegek.
Egyszeruen mar en is csak megjatszom, hogy kedvelem oket, szivem melyen azt varom hogy meglegyen a ballagas es letorolhessem sorba oket facebookrol, snapchatrol, stb.
Nincs kulonosebb kikozosites az osztalyban, de nem erzem, hogy a mi osztalyunk egy jo pelda a megbizhato, osszetarto csapatra, ha ertitek.
Megengednetek ebben az esetben gyereketeknek, hogy ne vegyen teszt a tablofotozason es a szalagavaton?
Nem igazán érdekelne. Ha neki úgy jobb, akkor nekem sem probléma. Annyival is kevesebb. :)
Persze neki kell majd kibírnia a sok kérdést és fapofával hazudni a miértekre. Ha eddig nem volt annyira bátor, hogy a szemükbe mondja a problémáját ezután sem lesz az.
"Fiam/Lányom egy gyáva szar vagy"
Én megengedném.
Egyértelmű, hogy nem mondja a szemükbe, felesleges generálni a feszültséget értelmetlenül. Semmi jó nem sülne ki belőle...
természetesen megengedném
fel sem merülne, hogy nekem ebbe bele kéne szólni
Nem. Én is utáltam az osztályomat és az iskolámat, a szalagavatón nem táncoltam és a banketten sem vettem részt, de tablófotóm volt. Már csak azért is, hogy legyen utána egy széria mérsékelten rossz fotóm önéletrajzba meg ide-oda.
18-19 évesen már fel kell nőni, és durcizás helyett felnőttként kéne viselkedni.
Én sem engedném meg.
Én is gyülőltem az osztályomat, bántottak szavakkal és tettekkel is. A tabló fotó nem miattuk, értük készül. Adhatsz belőle a családodnak akiket remélem nem utálsz. Ha kibírtál velük éveket akkor abba a plusz félórába nem halsz bele amíg lefényképeznek. Egyébként meg ha a családod nem igényli a képeket akkor hagydd ki. Engem anyám elevenen nyúzott volna meg ha nem kap mindegyik méretből minimum egy képet.
Ha nagyon indokolt, pl. bántja az osztálya, akkor természetesen igen. Nem akarnám, hogy még azon az estén is össze legyen zárva velük.
A tablófotózásra viszont elmennék, mert az nem az osztályért készül.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!