Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednetek gyereketeknek,...

Megengednetek gyereketeknek, hogy ne vegyen reszt a tablofotozason, szalagavaton azert, mert utalja az osztalyat?

Figyelt kérdés

Utalom oket, semmi emleket nem akarok veluk. Mindenki mindenkit (meg a legjobb baratok is) kibeszel, de suliban meg megy a jopofizas. 1-2 gyerek olyan eszmeletlen bunko, hogy senkinek sem hianyoznak, ha betegek.

Egyszeruen mar en is csak megjatszom, hogy kedvelem oket, szivem melyen azt varom hogy meglegyen a ballagas es letorolhessem sorba oket facebookrol, snapchatrol, stb.

Nincs kulonosebb kikozosites az osztalyban, de nem erzem, hogy a mi osztalyunk egy jo pelda a megbizhato, osszetarto csapatra, ha ertitek.

Megengednetek ebben az esetben gyereketeknek, hogy ne vegyen teszt a tablofotozason es a szalagavaton?

2018. jan. 15. 02:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%
Nem engedném meg.
2018. jan. 15. 08:24
 12/24 anonim ***** válasza:
96%
A szalagavatora meg rabolintanek, de a fotozasra menjen el, csak kibirja, h lesz rola nehany normalis kep .
2018. jan. 15. 08:34
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is volt egy ilyen felfogású osztálytársam. A mi osztályunk nem volt rossz, azt a lányt nem igazán kedvelték, de nem volt kiközösítve. (Eleinte mi barátok is voltunk, de egy idő után elviselhetetlen lett, volt mikor már a tanárok zavarták ki óráról, mert folyamatosan a nemi betegségeiről beszélt, meg hogy reggel úgy jött el suliba, hogy elfelejtette kitörölni hasmenés után, meg hülyeségeket hazudozott össze vissza és megsértődött, ha nem hittük el pl, hogy farkasok miatt nem jött be suliba, mert egy falka portyázott a buszmegállónál a városban és ezek után nem érti, hogy miért nem akar vele senki jóban lenni, hogy csak pár kisebb példát említsek.)

Igazából nem zavart minket, hogy nem akar rajta lenni a tablón, ez mindenkinek a saját döntése, viszont az nagyon hülye ötlet volt részéről, hogy utolsó utáni percbe mondta le a szalagavatót. Fél évig eljött a próbákra meg minden aztán már sorakoztak fel az osztályok, mikor sokadik hívás után felvette a telefont és közölte, hogy nincs kedve hozzá, úgyhogy nem jön el. Utána láthatóan nagyon büszke volt magára, mert azt hitte, hogy jól kicseszett velünk közbe meg nem történt semmi, csak kihúzták a névsorból és mindenkinek (főleg a tanároknak) meg volt róla a véleménye. Szakvizsgán ugyanezt csinálta. Ballagáson nem emlékszem, hogy ott volt e, szerintem nem. Plusz a kosztümöt az osztálypénzből fizették ki neki, mert állítólag nem volt rá pénzük, de a szalagavató miatt megelőlegeztük neki, hogy ne ő legyen az egyetlen, akinek nincs, erre nem elég, hogy el sem jött még ki sem akarta fizetni erre hivatkozva. Év végén derült ki, hogy végig megvolt rá a pénz és nála is volt, csak nem akarta odaadni. (Nem tudom végül kifizette e.) Ebből gondolom, hogy már előre tudta, hogy semmire nem fog eljönni, de ahelyett, hogy szólt volna inkább egyszerűen nem jött el és még az osztályt is lehúzta tízen akárhányezer forinttal. (Mert ők egy ft osztálypénzt nem adtak, ami nem is lenne gond, mert nem mindenki engedheti meg magának, de azt elvárták, hogy harisnyától kezdve minden az osztálypénzből legyen.)

Általános iskolában én eléggé ki voltam közösítve, utáltam az osztályom, de ha beleegyeztem valami rendezvénybe akkor el is mentem. (Igaz az én szüleim nem olyanok voltak, hogy nagyon beleszólásom lett volna, hogy min akarok részt venni.) Osztálytalálkozóra nem járok el és amég osztálytársak voltunk sem jópofiztam velük. (Emlékszem milyen rossz volt, hogy külön kellett miatta anyummal vitázni, mert nem bírta elfogadni, hogy nem cukiskodok és járok össze velük, csak mert "úgy illik".)

Ha a gyerekem nem szeretne menni, akkor nem erőltetném, csak arra kérném, hogy előre jelezze az osztályfőnöknek és ne a műsor alatt nyögje be telefonon, hogy nincs kedve.

2018. jan. 15. 08:43
 14/24 anonim ***** válasza:
27%

Nagy svihák vagy!

Kérdésed úgfy fogalmazod, mintha szülő kérdezne másik szülőt, ám egy sorral lejjebb kibújik a szeg a zsákból: te vagy az a kölök, aki nem akar fotózkodni!

Teszed mindezt CET időzóna hajnal keetőkor!

.

Hidd el, a fotózás nem fáj - a későbbiekben sem fog fájni!

A tablófotó neked is emlék, hiszen maj mutatható lázadó utódodnak: így néztem ki a suli befejeztekor és ők voltak az osztálytársaim, akikkel kölcsönösen utáltuk egymást!

.

Következik ebből, hogy én nem engedném meg gyerekemnek, amit te akarsz, viszont elmagyaráznám, hogy ez még a legkisebb utálatos dolog, amit az életben meg kell tenned!

Ha van elég eszed -feltételezem, van!- meg is értenéd.

2018. jan. 15. 08:53
 15/24 anonim ***** válasza:
36%

A szalagtűző tudtommal kötelező, max a táncot hagyhatod ki.

Nekem is volt olyan osztálytársam, aki hozzád hasonlóan behisztizett és kihagyta a táncot. Szerintem butaság.

Én kifejezetten kiközösített voltam gimiben, de így is szép emlék, sajnáltam volna, ha kimarad. Annak ellenére is, hogy én tényleg nem voltam jóban senkivel.

Vendégként elhívhatod a barátaidat máshonnan, akikkel jóban vagy, és akkor a szalagtűző után velük csoportosulsz. Ennyi.

2018. jan. 15. 09:12
 16/24 anonim ***** válasza:
81%
Megmondanám neki, hogy akkor ezt a döntését ő közölje az osztályfőnökével.
2018. jan. 15. 12:07
 17/24 anonim ***** válasza:
45%
Ha a gyerek 18 éves, nem tiltanék semmit. Viszont azt a tudtára adnám, hogy utálkozással, dacoskodással nem fog előbbre jutni az életben.
2018. jan. 15. 12:45
 18/24 anonim ***** válasza:
81%

"Kérdésed úgfy fogalmazod, mintha szülő kérdezne másik szülőt, ám egy sorral lejjebb kibújik a szeg a zsákból: te vagy az a kölök, aki nem akar fotózkodni!"

Nem úgy fogalmazta, mintha ő lenne a szülő, hanem szülőket kérdez, mert az ő véleményükre kíváncsi. Te még új lehetsz GYIK-en :)

2018. jan. 15. 13:48
 19/24 Metionin ***** válasza:
83%
Én meg. A tablófotózás igazából nem para, lesz pár jó kép amit később is fel lehet használni pl. önéletrajzba, de a szalagavató szerintem is hülyeség. Hasonlóan voltam én is, tablóképem lett de a szalagavatóra nem akartam menni, végül magára a szalagtűzésre elmentem, utána hazamentünk. Nem táncoltam meg a banketten se voltam, utólag hallottam hogy többen meg is bánták aki volt mert egy nagy rongyrázás lett belőle hogy kinek milyen ruhára meg frizurára meg sminkre telt.
2018. jan. 15. 15:54
 20/24 anonim ***** válasza:
18%

Hát eléggé zavarna, ha ilyen antiszoc gyereket neveltem volna, és verném a fejem a falba, hogy szülőként hagytam ilyen helyen...

És nem, nem engedném neki, mert nem kívánságműsor.

2018. jan. 15. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!