Megengednetek gyereketeknek, hogy ne vegyen reszt a tablofotozason, szalagavaton azert, mert utalja az osztalyat?
Utalom oket, semmi emleket nem akarok veluk. Mindenki mindenkit (meg a legjobb baratok is) kibeszel, de suliban meg megy a jopofizas. 1-2 gyerek olyan eszmeletlen bunko, hogy senkinek sem hianyoznak, ha betegek.
Egyszeruen mar en is csak megjatszom, hogy kedvelem oket, szivem melyen azt varom hogy meglegyen a ballagas es letorolhessem sorba oket facebookrol, snapchatrol, stb.
Nincs kulonosebb kikozosites az osztalyban, de nem erzem, hogy a mi osztalyunk egy jo pelda a megbizhato, osszetarto csapatra, ha ertitek.
Megengednetek ebben az esetben gyereketeknek, hogy ne vegyen teszt a tablofotozason es a szalagavaton?
Ha nagyon indokolt, pl. bántja az osztálya, akkor természetesen igen.
Aha, tehát tablófotózásra ne menjen, az viszont nem baj, hogy évekig köztük szenvedett?
Gyerekes vagy. Most komolyan ilyen mondvacsinált indokkal utálsz egy komplett osztálynyi embert?
Nem értem, hogy ha ennyire utálod őket, akkor minek jópofizol? Ha különb lennél náluk, akkor nem játszanád meg magad.
Egyébként engem szülőként kb. semennyire nem érdekelne, ha a gyerekem nem akarna részt venni a tablófotózáson és/vagy szalagavatón. De nem mi vagyunk a szüleid, úgyhogy abszolút semmire nem mész azzal, hogy idegeneket kérdezel arról, hogy ők megengednék-e.
Ha meg már nagykorú vagy, akkor egyáltalán minek megkérdezni a szüleidet?
Ugyanígy éreztem én is, nem volt igazán jó osztályközösség. De utolsó év volt, részt vettem amiben részt kellett és kész.pont
vége
nem kötelező tartani majd velük a kapcsolatot, de részt venni ezekben a programokban szerintem érdemes.
Ne te legyél az az 1-2 különc, aki ki akar maradni az egészből.
Néhány próba és egy kb 2 órás műsor az egész.
A tablófotózásra azért jó lenne, ha elmennél. Ezt tényleg ne úgy nézd, hogy az osztályért teszed, hanem saját magadért. Lesz rólad pár jó fotó, amit majd adhatsz emlékbe a rokonoknak, meg elrakhatod magadnak is :) csoportkép pedig nem kötelező. Amúgy meg nálunk aki nem volt a tablófotózáson a megadott időpontban, annak utána egyénileg kellett elmennie a fényképészhez, de akkor sem maradhatott ki. Ha te is inkább ezt szeretnéd, ez is egy járható út, akkor nem kell velük együtt menned. De addig úgysem hagynának békén, abba nem egyezne bele az osztályfőnök, hogy lemaradj a tablóról (szerintem).
A szalagavató az más téma. A mi osztályunk is elég szar volt, így volt aki beteget jelentett, és nem jött el sem a szalagavatóra, sem a ballagásra. Egy kicsit kibeszélték utána a többiek, de nem volt különösebb következménye.
Szóval szerintem a tablófotózásba jobb ha beletörődsz, mert az úgysem tudod kikerülni, de a szalagavatóra nem muszáj elmenned. Ha szigorúan veszik nálatok a hiányzásokat, akkor én a helyedben 1-2 napot előtte és utána kiíratnám magam az orvossal, hogy ne legyen feltűnő, hogy csak a szalagavatóra nem mész. Elvégre bármikor lehetsz beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!